Ultra Last Minute - хотели - Грција 01.07.2016

 

 

 


LAST MINUTE понуда на хотели во Грција за период мај / јуни

 

 

AL MARE *** - Polihrono

1. 04/06-14/06 – 10 nights (min stay 10 nights)

Double room front sea view - HB – 579 eur

2. 04/06-14/06 – 10 nights (min stay 10 nights)

Double room garden view - HB – 459 eur

3. 03/06-16/06 – 13 nights (min stay 10 nights)

Double room side sea view - HB – 659 eur

 

 

KOVIOU HOLIDAY VILLAGE *** - Nikiti

1. 27/05-01/06 – 5 nights (min stay 5 nights)

Apartment annex - HB – 169 eur

2. 26/05-04/06 – 9 nights (min stay 5 nights)

Double room - HB – 290 eur

3. 30/05-09/06 – 10 nights (min stay 5 nights)

Double room - HB – 329 eur

4. 04/06-14/06 – 10 nights (min stay 10 nights)

Double room - HB – 329 eur

 

 

BELLAGIO BLUE ** - Hanioti

1. 01/06-09/06 – 8 nights (min stay 3 nights)

Double room - BB – 189 eur

2. 09/06-16/06 – 7 nights (min stay 3 nights)

Double room - BB – 169 eur

 

 

JENNY * - Siviri

1. 28/05-07/06 – 10 nights (min stay 3 nights)

Double room - HB – 230 eur

2. 07/06-19/06 – 12 nights (min stay 3 nights)

Double room - HB – 330 eur

 

 

CALYPSO *** - Hanioti

1. 01/06-05/06 – 4 nights (min stay 4 nights)

Double room - BB – 110 eur

2. 01/06-09/06 – 8 nights (min stay 8 nights)

Double room - BB – 222 eur

3. 01/06-10/06 – 9 nights (min stay 9 nights)

Double room - BB – 249 eur

4. 04/06-14/06 – 10 nights (min stay 10 nights)

Double room - BB – 288 eur

 

 

TROPICAL *** - Hanioti

1. 02/06-04/06 – 2 nights (Holy Spirit holiday)

Double room - HB – 69 eur

2. 02/06-05/06 – 3 nights (Holy Spirit holiday)

Double room - HB – 99 eur

3. 02/06-07/06 – 5 nights (Holy Spirit holiday)

Double room - HB – 175 eur

 

 

ЦЕНИТЕ се дадени по соба за 2 лица, за наведениот број на ноќевања.

- Дополнителни лица или услуги се доплатуваат по редовен ценовник.

- Начин на плаќање 30% за резервација, доплата 3 дена пред поаѓање.

- Напомена : собите НЕ се букирани и цената може да се промени во зависниост од расположливост.

- Овие цени НЕ се наоѓаат во систем или во редовен ценовник.

 

 

Галерија
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.