Специјална понуда за Хотели 23.05.2016Hesperides * - Pefkohori, Halkidiki

Специјална понуда 40%

Важи за сите типови на соби и за сите видви на услуга

Резервации во период: 03.04.2018 - 15.04.2018

Престој во период: 27.04.2018 - 14.06.2018
Mallas ** - Nea Kalikratia, Halkidiki

Ран Букинг 7%

Важи за престој периодот ЈУНИ и СЕПТЕМВИ

Не важи за престој во периодот Јули и Август
Village Mare **** - Metamorfossi, Halkidiki

Специјална Понуда 15%

Важи за сместување во мезонети и апартмани, за сите видви на услуга

За резервации направени во период: 10.04.2018 - 20.04.2018

Престој во период: 30.09.2018 - 06.10.2018
Ilio Mare ***** - Skala Prinos, Thassos

Специјална Понуда 10+10%

Важи за сите типови на соби и за сите видви на услуга

Резервации во период: 10.04.2018 - 30.04.2018

Престој во период: 27.04.2018 - 25.05.2018

Напомена: Комплетни уплати до 05.05.2018
Cronwell Rahoni Park ***** - Nea Skioni, Halkidiki

Специјална Понуда 25%

Важи за сите типови на соби и за сите видви на услуга

Резервации во период: 10.04.2018 - 30.04.2018

Престој во период: 18.05.2018 - 15.06.2018
Cronwell Sermilia ***** Psakoudia, Halkidiki

Специјална Понуда 25%

Важи за сите типови на соби и за сите видви на услуга

Резервации во период: 10.04.2018 - 30.04.2018

Престој во период: 27.04.2018 - 17.05.2018
Cronwell Platamon ***** - Platamonas, Pieria

Специјална Понуда 20%

Важи за сите типови на соби и за сите видви на услуга

Резервации во период: 10.04.2018 - 30.04.2018

Престој во период: 01.05.2018 - 15.06.2018
Cosmopolitan **** - Paralia Katerinis, Pieria

Специјална Понуда 10%

Важи за сите типови на соби и за сите видви на услуга

Резервации во период: 10.04.2018 - 19.04.2018

Престој во период: 07.05.2018 - 26.05.2018
Ammon Zeus **** - Kalithea, Halkidiki

Специјална Понуда 30%

Важи за сите типови на соби и за сите видви на услуга

Резервации во период: 10.04.2018 - 30.04.2018

Престој во период: 27.04.2018 - 13.06.2018
Agionissi resort **** Ammouliani island, Halkidiki

Специјална Понуда 15%

Важи за сите типови на соби и за сите видви на услуга

Резервации во период: 10.04.2018 - 30.04.2018

Престој во период: 18.05.2018 - 30.09.2018

Напомена: Комплетни уплати до 05.05.2018
Xenia **** - Ouranopolis, Halkidiki

Специјална Понуда 15%

Важи за сите типови на соби и за сите видви на услуга

Резервации во период:10.04.2018 - 30.04.2018

Престој во период: 28.04.2018 - 31.10.2018

Напомена: Комплетни уплати до 05.05.2018
Alexander the Great **** - Kriopigi, Halkidiki

Специјална Понуда 15%

Важи за сите типови на соби и за сите видви на услуга

Резервации во период:10.04.2018 - 30.04.2018

Престој во период: 28.04.2018 - 31.10.2018

Напомена: Комплетни уплати до 05.05.2018
 

Галерија
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
АПРИЛСКА ПРОМОЦИЈА !!! ПЕФКОХОРИ ВИЛА КОНСТАНТИН Лукс
Хотели Грција за 1-ви Мај и Св. Кирил. Гранд Отел - Ханиоти Калипсо - Ханиоти Тропикал - Ханиоти Ал Маре - Полихроно
Приватно сместување во Ханиоти.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.