Промоција за лукс апартмани 15.09.2014

СЛОБОДНИ КАПАЦИТЕТИ 

 

 

ВИЛА КОНСТАНТИН ЛУКС

 

 

1/4 МЕЗОНЕТА

ВО ПЕРИОД 14-22.07.2017

 

 

1/4 МЕЗОНЕТА

ВО ПЕРИОД 27.07 - 04.08.2017 

 

 

ЦЕНА ЗА НАЕМ НА ДЕН 90 евра 


Галерија
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.