Специјална понуда Неи Пори 02.07.2016

 

 

***НЕИ ПОРИ***

ВИЛА КЛЕОПАТРА 

ТЕРМИН: 17.09.2017 

 

 

 

 

 

 

 

Галерија
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.