Специјална понуда - Скијатос 23.05.2016СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!!!Ценовник со важност од 28.04.2017


 

 

 

 

 

 

 

СКИЈАТОС

 

 

 

 

Напомени:


- Цените со попуст се валидни за резервации до пополнување на капацитетите!!!

- Цена НЕ СЕ МЕНУВА ДОКОЛКУ НЕ СЕ КОРИСТИ ПРЕВОЗ
- За Трета и четврто лице во студио или апартман 10% попуст


 

Галерија
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.