Промоција - Јонски брег 17.01.2017

 

 

Специјална Понуда !!!!!

термин 02.09

 

 ПАРГА / ВРАХОС

 

 

 

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ 139 евра

 

со вклучен превоз

3-то или 4-то лице

плаќа само превоз 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

цената важи за резервации на 29.08.2017

Галерија
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.