Хотели Грција за 1-ви Мај и Св. Кирил. 05.04.2016

 

 

 

 

 

Хотели ГРЦИЈА

Април -  Мај 2018

 

 

Гранд Отел - Ханиоти термин: 28.04 - 01.05.2018

Хотел Гранд Отел се наоѓа на сама плажа во централниот дел на Ханиоти.

 

Цена по лице за 3 ПП (полупансиони): 5.200 денари (84 евра)


Намалувања и Услови за деца:

-          3то возрасно лице 12+год. плаќа 3.600 денари (58 евра)

-          1 дете до 11,99 години - Бесплатно

-          2 дете до 2-11,99 години плаќа 2.360 денари (38 евра)


 

Калипсо - Ханиоти    термин: 28.04 - 01.05.2018

Хотелот се наоѓа на 300 метри од плажа, во централниот дел на Ханиоти. 


Цена по лице за 3 ноќевања со појадок: 3.660 денари (59 евра)


Намалувања и Услови за деца:

-          3то возрасно лице 12+год. плаќа 2.900 денари (47 евра)

-          1во дете до 5,99 години - Бесплатно

-          1во дете до 6 -11,99 години плаќа 2.050 денари (33 евра)


 

Тропикал - Ханиоти  термин: 24.05 - 27.05.2018

Хотелот се наоѓа на 300 метри од плажа, во централниот дел на Ханиоти. 


Цена по лице за 3 ПП (полупансиони): 4.150 денари (67 евра)


Намалувања и Услови за деца:

-          3то возрасно лице 12+год. плаќа 2.910 денари (47 евра)

-          1во дете до 7,99 години - Бесплатно

-          1во дете до 8 - 11,99 години плаќа 2.110 денари (34 евра)

-          2ро дете 2-11,99 плаќа 2.110 денари (34 евра) Ал Маре - Полихроно       термин: 24.05 - 27.05.2018

Хотелот се наоѓа на сама плажа, на почетокот од Полихроно.


Цена по лице за 3 ПП (полупансиони): 4.780 денари (77 евра)


Намалувања и Услови за деца:

-          3то возрасно лице плаќа 14+год.  3.350 денари (54 евра)

-          1во дете до 13,99 години - Бесплатно

-          2ро дете до 2 -13,99 години плаќа 2.910 денари (47 евра)

 

 

Доплата за организиран превоз:

-          Возрасни лица над 12+год. цена: 35€

-          Деца до 11,99год. цена: 25€


НАПОМЕНА:

Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1€ = 62,00мкд.

Туристичка такса се плаќа во хотелите на рецепција.

 

Галерија
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
АПРИЛСКА ПРОМОЦИЈА !!! ПЕФКОХОРИ ВИЛА КОНСТАНТИН Лукс
Хотели Грција за 1-ви Мај и Св. Кирил. Гранд Отел - Ханиоти Калипсо - Ханиоти Тропикал - Ханиоти Ал Маре - Полихроно
Приватно сместување во Ханиоти.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.