СПО - Септември - Халкидики и Неи Пори 13.08.2015

 

 

 

 

 

 

 

термин 24.09.2017

Полихроно - вила ХРИСТОС

Калитеа - вила ОСКАР 

39 евра 

цена по лице за 7 ноќевања со превоз 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Галерија
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ГРЦИЈА ЛЕТО 2018!!! Изберете дестинација и термин! Ограничени капацитети! Сместување во студиo/апартман!
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.