СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ХАЛКИДИКИ - КАСАНДРА 23.05.2016

 

 

 

 

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!!! ХАЛКИДИКИ 

 

-10 %  попуст 

 

термин: 29.07.2017 / 9 ноќевања 

 

 

 

Калитеа вила Оскар 

1/2+1 стд = 470 евра 

 

 

 

Полихроно вила Христос 

1/3 апп = 440 евра 

 

 

 

Пефкохори 

вила Таласа 

1/3 стд на 1 кат = 530 евра 

вила Миноа 

1/3+1 апп = 540 евра 

 

Галерија
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.