Промоција Лефкада 01.07.2016

 

 

 

 

ЛЕФКАДА

 

слободно до  02/09/2017

 

наем на ден 


вила МАРИНОС - Нидри

1/4 апп - 49 евра 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

цената важи за резервации на  24.08.2017

Галерија
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.