Резервација за Крстарење - Москва - Санкт Петербург
Име: *
 

Презиме: *
 

Телефон: *
 

Е-Маил: *
 
 
Термин Од: *
 

Термин До: *
 

Возрасни:

Деца 2-11:Дополнителни Услови:
* Задолжителни полиња.Резервација за: Крстарење - Москва - Санкт Петербург

Полнпанион или 3 оброка дневно (започнува со вечера по пристигнувањето, а завршува со доручек пре поаѓање) Појадокот и ручекот се на база на шведска маса, а вечерата е со мени. Водата е вклучена за сите оброци плус дневно секој добива по едно шише вода дневно во кабината. Вклучена е една чаша вино по особа за време на вечерата.

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
АПРИЛСКА ПРОМОЦИЈА !!! ПЕФКОХОРИ ВИЛА КОНСТАНТИН Лукс
Хотели Грција за 1-ви Мај и Св. Кирил. Гранд Отел - Ханиоти Калипсо - Ханиоти Тропикал - Ханиоти Ал Маре - Полихроно
Приватно сместување во Ханиоти.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.