Резервација за Виена - авион - 8-ми март
Име: *
 

Презиме: *
 

Телефон: *
 

Е-Маил: *
 
 
Термин Од: *
 

Термин До: *
 

Возрасни:

Деца 2-11:Дополнителни Услови:
* Задолжителни полиња.Резервација за: Виена - авион - 8-ми март

Дворецот Белведере (факултативно влез), Рингштрасе, Hundertwasser House, Операта, Музејскиот кварт, Парламентот, Ратхаус, Универзитетот, плоштадот Марија Терезија, Дворецот Хофбург - зимскиот дворец на Хабсбуршката династија, денес резеденција на австрискиот претседател, барокната Црква Св. Петар, плоштадот Stephanslpatz, Катедралата Св. Стефан...

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.