Резервација за Вила Фулис - Полихроно
Име: *
 

Презиме: *
 

Телефон: *
 

Е-Маил: *
 
 
Термин Од: *
 

Термин До: *
 

Возрасни:

Деца 2-11:Дополнителни Услови:
* Задолжителни полиња.Резервација за: Вила Фулис - Полихроно

Вила ФУЛИС се наоѓа на влаезот во Полихроно, во мирен дел, оддалечена околу 50 м од плажа. Вилата располага со трикреветни апартмани со дополнително легло, и четирикреветни апартмани.

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.