Апарт Хотел Камелија 4* - Пампорово
Апарт Хотел Камелија 4* - Пампорово
APART-HOTEL KAMELIA 4*

01.12-17.12; 05.03-15.04

18.12-26.12; 03.01-07.01

27.12-02.01

08.01-21.01

22.01-04.03

STUDIO / RO

22

35,2

51,7

24,2

30,8

SGL

44

70,4

103,4

48,4

61,6

DBL 1AD+1CH

44

70,4

103,4

48,4

61,6

DBL 2AD

44

70,4

103,4

48,4

61,6

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

23,1

36,3

55

25,3

33

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

46,2

72,6

110

50,6

66

APP 1AD+2CH

55,44

87,12

132

60,72

79,2

APP 1AD+3CH

64,68

101,64

154

70,84

92,4

APP 2AD

46,2

72,6

110

50,6

66

APP 2AD+1CH

55,44

87,12

132

60,72

79,2

APP 2AD+2CH

64,68

101,64

154

70,84

92,4

APP 3AD

64,68

101,64

154

70,84

92,4

TWO BEDROOMS APARTMENT / RO

18,7

29,7

47,3

20,9

27,5

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

74,8

118,8

189,2

83,6

110

APP 1AD+2CH

74,8

118,8

189,2

83,6

110

APP 1AD+3CH

74,8

118,8

189,2

83,6

110

APP 1AD+4CH

82,28

130,68

208,12

91,96

121

APP 1AD+5CH

89,76

142,56

227,04

100,32

132

APP 2AD

74,8

118,8

189,2

83,6

110

APP 2AD+1CH

74,8

118,8

189,2

83,6

110

APP 2AD+2CH

74,8

118,8

189,2

83,6

110

APP 2AD+3CH

82,28

130,68

208,12

91,96

121

APP 2AD+4CH

89,76

142,56

227,04

100,32

132

APP 3AD

74,8

118,8

189,2

83,6

110

APP 3AD+1CH

74,8

118,8

189,2

83,6

110

APP 3AD+2CH

82,28

130,68

208,12

91,96

121

APP 3AD+3CH

89,76

142,56

227,04

100,32

132

APP 4AD

74,8

118,8

189,2

83,6

110

APP 4AD+1CH

82,28

130,68

208,12

91,96

121

APP 4AD+2CH

89,76

142,56

227,04

100,32

132

APP 5AD

89,76

142,56

227,04

100,32

132

THREE BEDROOMS APARTMENT / RO

17,6

28,6

45,1

18,7

25,3

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 1AD+2CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 1AD+3CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 1AD+4CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 1AD+5CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 1AD+6CH

112,64

183,04

288,64

119,68

161,92

APP 1AD+7CH

119,68

194,48

306,68

127,16

172,04

APP 2AD

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 2AD+1CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 2AD+2CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 2AD+3CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 2AD+4CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 2AD+5CH

112,64

183,04

288,64

119,68

161,92

APP 2AD+6CH

119,68

194,48

306,68

127,16

172,04

APP 3AD

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 3AD+1CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 3AD+2CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 3AD+3CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 3AD+4CH

112,64

183,04

288,64

119,68

161,92

APP 3AD+5CH

119,68

194,48

306,68

127,16

172,04

APP 4AD

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 4AD+1CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 4AD+2CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 4AD+3CH

112,64

183,04

288,64

119,68

161,92

APP 4AD+4CH

119,68

194,48

306,68

127,16

172,04

APP 5AD

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 5AD+1CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 5AD+2CH

112,64

183,04

288,64

119,68

161,92

APP 5AD+3CH

119,68

194,48

306,68

127,16

172,04

APP 6AD

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 6AD+1CH

105,6

171,6

270,6

112,2

151,8

APP 6AD+2CH

119,68

194,48

306,68

127,16

172,04

APP 7AD

119,68

194,48

306,68

127,16

172,04

Release periods:

5 days

14 days

01.12.2017

14 days

14 days

Cancellation periods:

5 days

14 days

01.12.2017

14 days

14 days

Cancellation penalty:

1st night

1st night

100 % of booked stay

1st night

1st night

NO SHOW penalty:

2 nights

2 nights

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

Minimum stay:

-

-

5 nights

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 3-12

     

BB supplement

4,4

2,2

     

HB supplement

13,2

6,6

     

Christmas' Eve dinner / 25.12

38,5

22

     

New Year' Eve dinner

82,5

49,5

     

community tax

0

0

     

CHILDREN 6-12

         

* price including use of indoor swimming pool, fitness, SPA area, WiFi, parking, evening kids animation

         

early booking not valid for stay in period 27.12-02.01:

15 % till 15.10

       
 

10 % till 15.11

       

cancelation penalty for any early booking cancelation: 1 night

       

http://kamelia-hotel-pamporovo.com/

         
 HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
         
 In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.          


 

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.