Хотел Гранд Манастир 4* - Пампорово
Хотел Гранд Манастир 4* - Пампорово
APART HOTEL GRAND MONASTERY 4*

01.12-28.12; 08.01-19.01; 04.03-25.03;

29.12-01.01

02.01-07.01

20.01-03.03

STUDIO / RO

47,3

80,3

64,9

58,3

SGL

47,3

80,3

64,9

58,3

STD 1AD+1CH

47,3

80,3

64,9

58,3

STD 2AD

47,3

80,3

64,9

58,3

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

53,9

91,3

74,8

64,9

SGL

53,9

91,3

74,8

64,9

APP 1AD+1CH

53,9

91,3

74,8

64,9

APP 1AD+2CH

53,9

91,3

74,8

64,9

APP 1AD+3CH

53,9

91,3

74,8

64,9

APP 2AD

53,9

91,3

74,8

64,9

APP 2AD+1CH

53,9

91,3

74,8

64,9

APP 2AD+2CH

53,9

91,3

74,8

64,9

APP 3AD

53,9

91,3

74,8

64,9

APP 3AD+1CH

53,9

91,3

74,8

64,9

APP 4AD

53,9

91,3

74,8

64,9

TWO BEDROOMS APARTMENT / RO

68,2

108,9

91,3

82,5

SGL

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 1AD+1CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 1AD+2CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 1AD+3CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 1AD+4CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 1AD+5CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 2AD

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 2AD+1CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 2AD+2CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 2AD+3CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 2AD+4CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 3AD

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 3AD+1CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 3AD+2CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 3AD+3CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 4AD

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 4AD+1CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 4AD+2CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 5AD

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 5AD+1CH

68,2

108,9

91,3

82,5

APP 6AD

68,2

108,9

91,3

82,5

THREE BEDROOMS APARTMENT / RO

82,5

137,5

115,5

96,8

SGL

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 1AD+1CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 1AD+2CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 1AD+3CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 1AD+4CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 1AD+5CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 1AD+6CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 1AD+7CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 2AD

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 2AD+1CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 2AD+2CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 2AD+3CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 2AD+4CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 2AD+5CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 2AD+6CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 3AD

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 3AD+1CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 3AD+2CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 3AD+3CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 3AD+4CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 3AD+5CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 4AD

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 4AD+1CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 4AD+2CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 4AD+3CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 4AD+4CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 5AD

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 5AD+1CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 5AD+2CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 5AD+3CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 6AD

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 6AD+1CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 6AD+2CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 7AD

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 7AD+1CH

82,5

137,5

115,5

96,8

APP 8AD

82,5

137,5

115,5

96,8

Release periods:

7 days

28 days

7 days

5 days

Cancellation periods:

5 days

25 days

5 days

5 days

Cancellation penalty:

1st night

100 % of booked stay

1st night

1st night

NO SHOW penalty:

2 nights

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

Minimum stay:

-

5 nights

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

   

New Year' Eve dinner at restaurant

101,2

50,6

   

New Year' Eve dinner at mehana

84,7

41,8

   

BB supplement

4,95

3,3

   

HB on menu supplement

14,3€

11

valid for period: 20.01-03.03

 

community tax

0,00 €

0,00

   

CHILDREN 2-12

       

* the price including use of swimmimg pool, sauna, kids club, WiFi at the lobby and parking

     

early booking:

10 % till 17.12

     

other discounts:

15% for booking made after 18.12 and arrivals after 25.02

     

http://www.grandmonastery.com/info.php?info_id=1

       
  HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
       
 In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.         

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.