Хотел Дафовска 3* - Пампорово
Хотел Дафовска 3* - ПампоровоЗима 2016/2017

DAFOVSKA 3*

19.12-28.12 ; 04.01-05.03

29.12-03.01

06.03-31.03

DBL STANDART / HB

24,2

36,3

22

SGL

29,7

66

27,5

DBL 1AD+1CH

42,35

63,525

38,5

DBL 1AD+2CH

54,45

81,675

49,5

DBL 2AD

48,4

72,6

44

DBL 2AD+1CH

60,5

90,75

55

DBL 3AD

65,34

98,01

59,4

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

57,2

94,6

55

SGL

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

57,2

94,6

55

APP 1AD+2CH

64,9

102,3

62,7

APP 1AD+3CH

72,6

110

70,4

APP 2AD

57,2

94,6

55

APP 2AD+1CH

64,9

102,3

62,7

APP 2AD+2CH

72,6

110

70,4

APP 3AD

70,4

107,8

68,2

Minimum stay:

4 nights

4 nights

4 nights

Release periods:

10 days

21 days

5 days

Cancellation periods:

7 days

14 days

3 days

Cancellation penalty:

1st night

100 % of booked stay

1st night

NO SHOW penalty:

2 nights

100 % of booked stay

2 nights

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 3-14

 

Christmas dinner / 25.12

20,00 €

10,00

 

New Year' Eve dinner

50,00 €

25,00

 

community tax

0,00 €

0,00

 

CHILDREN 3-14

 

* price includes use of WiFi and shuttle to first station

early booking:

10 % till 10.11

day discounts:

10=9; 14=13 and derivatives for arrivals in period: 12.01-20.01

 

7=6; 10=9; 14=12 and derivatives for arrivals after 06.03

http://www.dafovskahotel.com/

HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.