Хотел Орфеј 4* - Пампорово
Хотел Орфеј 4* - ПампоровоORPHEUS 4*

15.12-27.12; 05.03-10.04

10.01-19.01; 10.02-04.03

02.01-09.01; 20.01-09.02

28.12-01.01

DBL STANDART / BB

23,1

30,8

33

-

SGL

35,2

46,2

49,5

-

DBL 1AD+1CH

34,65

46,2

49,5

-

DBL 1AD+2CH

46,2

61,6

66

-

DBL 2AD

46,2

61,6

66

-

DBL 2AD+1CH

46,2

61,6

66

-

DBL STANDART / HB

29,7

37,4

39,6

60,5

SGL

41,8

52,8

56,1

88

DBL 1AD+1CH

44,55

56,1

59,4

90,75

DBL 1AD+2CH

59,4

74,8

79,2

121

DBL 2AD

59,4

74,8

79,2

121

DBL 2AD+1CH

59,4

74,8

79,2

121

TRPL STANDART / BB

58,3

77

82,5

-

SGL

58,3

77

82,5

-

TRPL 1AD+1CH

58,3

77

82,5

-

TRPL 1AD+2CH

58,3

77

82,5

-

TRPL 2AD

58,3

77

82,5

-

TRPL 2AD+1CH

58,3

77

82,5

-

TRPL 3AD

58,3

77

82,5

-

TRPL STANDART / HB

78,1

96,8

102,3

154

SGL

78,1

96,8

102,3

154

TRPL 1AD+1CH

78,1

96,8

102,3

154

TRPL 1AD+2CH

78,1

96,8

102,3

154

TRPL 2AD

78,1

96,8

102,3

154

TRPL 2AD+1CH

78,1

96,8

102,3

154

TRPL 3AD

78,1

96,8

102,3

154

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

64,9

85,8

92,4

-

SGL

64,9

85,8

92,4

-

DBL 1AD+1CH

64,9

85,8

92,4

-

DBL 1AD+2CH

64,9

85,8

92,4

-

DBL 1AD+3CH

64,9

85,8

92,4

-

DBL 2AD

64,9

85,8

92,4

-

DBL 2AD+1CH

64,9

85,8

92,4

-

DBL 2AD+2CH

64,9

85,8

92,4

-

DBL 3AD

64,9

85,8

92,4

-

DBL 3AD+1CH

71,39

94,38

101,64

-

DBL 4AD

74,635

98,67

106,26

-

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

84,7

105,6

112,2

170,5

SGL

84,7

105,6

112,2

170,5

DBL 1AD+1CH

84,7

105,6

112,2

170,5

DBL 1AD+2CH

84,7

105,6

112,2

170,5

DBL 1AD+3CH

84,7

105,6

112,2

170,5

DBL 2AD

84,7

105,6

112,2

170,5

DBL 2AD+1CH

84,7

105,6

112,2

170,5

DBL 2AD+2CH

84,7

105,6

112,2

170,5

DBL 3AD

84,7

105,6

112,2

170,5

DBL 3AD+1CH

93,17

116,16

123,42

187,55

DBL 4AD

97,405

121,44

129,03

196,075

Release periods:

3 days

7 days

14 days

21 days

Cancelation periods:

1 days

5 days

14 days

21 days

Cancellation penalty:

1st night

1st night

100 % of booked stay

100 % of booked stay

NO SHOW penalty:

2 nights

2 nights

100 % of booked stay

100 % of booked stay

Minimum stay:

-

-

-

4 nights

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 5-13

   

indoor garage per day

5,5

-

   

lunch supplement

6,6

3,3

   

Christmas dinner / 25.12 on BB

37,4

19,8

   

Christmas dinner / 25.12 on HB

30,8

17,6

   

New Year' Eve dinner

66

37,4

   

community tax

0

0

   

CHILDREN 5-13

       

* price including use of indoor swimming pool, jaccuzi, fitness, infrared sauna, finish sauna, steam bath, WiFi, outdors freeparking and free shuttle to lift station 2 - Malina

       

early booking not valid for period 28.12-01.01:

20 % till 15.10

     
 

15 % till 15.11

     
 

10 % till 01.12

     

day discounts:

7=6; 14=12 and derivatives for arrivals in periods: 15.12-22.12; 02.01-18.01 and 04.02-10.04

     

EB and day discounts are combinable

       

http://www.hotel-orpheus.com/index.php

       
  In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory. HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day      

 

STOP SALE on EALRY BOOKING discounts for hotel ORPHEUS PAMPOROVO for stay in period: 04.02-10.02.2018 

 

 

 

 

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.