Вила Малина 3* - Пампорово
Вила Малина 3* - Пампорово

 

 

 

Зима 2016/2017

VILLAS MALINA 3*

19.12-28.12; 02.01-20.01

29.12-01.01

21.01-05.03

06.03-31.03

VILLA / BB

50,6

129,8

55

39,6

SGL

NO

NO

NO

NO

VILLA 1AD+1CH

50,6

129,8

55

39,6

VILLA 1AD+2CH

58,19

149,27

63,25

45,54

VILLA 1AD+3CH

65,78

168,74

71,5

51,48

VILLA 1AD+4CH

77

134,2

83,6

59,4

VILLA 1AD+5CH

77

134,2

83,6

59,4

VILLA 2AD

50,6

129,8

55

39,6

VILLA 2AD+1CH

58,19

149,27

63,25

45,54

VILLA 2AD+2CH

65,78

168,74

71,5

51,48

VILLA 2AD+3CH

77

134,2

83,6

59,4

VILLA 2AD+4CH

77

134,2

83,6

59,4

VILLA 3AD

77

134,2

83,6

59,4

VILLA 3AD+1CH

77

134,2

83,6

59,4

VILLA 3AD+2CH

77

134,2

83,6

59,4

VILLA 3AD+3CH

77

134,2

83,6

59,4

VILLA 4AD

77

134,2

83,6

59,4

VILLA 4AD+1CH

77

134,2

83,6

59,4

VILLA 4AD+2CH

77

134,2

83,6

59,4

VILLA 5AD

92,4

161,04

100,32

71,28

VILLA 5AD+1CH

92,4

161,04

100,32

71,28

VILLA 6AD

107,8

187,88

117,04

83,16

VILLA / HB

60,5

138,6

66

50,6

SGL

NO

NO

NO

NO

VILLA 1AD+1CH

60,5

138,6

66

50,6

VILLA 1AD+2CH

69,575

159,39

75,9

58,19

VILLA 1AD+3CH

78,65

180,18

85,8

65,78

VILLA 1AD+4CH

96,8

151,8

105,6

81,4

VILLA 1AD+5CH

96,8

151,8

105,6

81,4

VILLA 2AD

60,5

138,6

66

50,6

VILLA 2AD+1CH

69,575

159,39

75,9

58,19

VILLA 2AD+2CH

78,65

180,18

85,8

65,78

VILLA 2AD+3CH

96,8

151,8

105,6

81,4

VILLA 2AD+4CH

96,8

151,8

105,6

81,4

VILLA 3AD

96,8

151,8

105,6

81,4

VILLA 3AD+1CH

96,8

151,8

105,6

81,4

VILLA 3AD+2CH

96,8

151,8

105,6

81,4

VILLA 3AD+3CH

96,8

151,8

105,6

81,4

VILLA 4AD

96,8

151,8

105,6

81,4

VILLA 4AD+1CH

96,8

151,8

105,6

81,4

VILLA 4AD+2CH

96,8

151,8

105,6

81,4

VILLA 5AD

116,16

182,16

126,72

97,68

VILLA 5AD+1CH

116,16

182,16

126,72

97,68

VILLA 6AD

135,52

212,52

147,84

113,96

Release periods:

7 days

21 days

7 days

3 days

Cancellation periods:

5 days

21 days

5 days

1 days

Cancellation penalty:

1st night

100 % of booked stay

1st night

1st night

NO SHOW penalty:

2 nights

2 nights

2 nights

2 nights

Minimum stay:

-

3 nights

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 5-18

   

Christmas' Eve dinner / 25.12 for BB

26,00 €

13,00

   

Christmas' Eve dinner / 25.12 for HB

18,00 €

9,00

   

New Year' Eve dinner for BB

54,00 €

27,00

   

New Year' Eve dinner for HB

61,00 €

31,00

   

community tax

0,00 €

0,00

   

CHILDREN 5-13

 

early booking:

20 % till 20.10

 

15 % till 05.11

 

10 % till 20.11

day discounts:

7=6 and derivatives for arrivals in periods: 02.01-20.01 and 06.02-31.03

EB and day discounts are combinable

http://www.malina-pamporovo.com/cottages/

HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotels supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.


ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.