Хотел Орловец 5* - Пампорово
Хотел Орловец 5* - Пампорово

 

 

 

Зима 2016/2017

ORLOVETS 5*

01.12-16.12 ; 05.03-31.03

17.12-25.12; 03.01-20.01; 05.02-04.03

26.12-02.01

21.01-04.02

DBL STANDART / BB

25,3

30,8

53,9

34,1

SGL

41,8

47,3

107,8

50,6

DBL 1AD+1CH

44,275

53,9

94,325

59,675

DBL 1AD+2CH

56,925

69,3

121,275

76,725

DBL 2AD

50,6

61,6

107,8

68,2

DBL 2AD+1CH

63,25

77

134,75

85,25

DBL 3AD

69,575

84,7

148,225

93,775

DBL STANDART / HB

31,9

38,5

62,7

42,9

SGL

48,4

55

125,4

59,4

DBL 1AD+1CH

55,825

67,375

109,725

75,075

DBL 1AD+2CH

71,775

86,625

141,075

96,525

DBL 2AD

63,8

77

125,4

85,8

DBL 2AD+1CH

79,75

96,25

156,75

107,25

DBL 3AD

87,725

105,875

172,425

117,975

DBL STANDART / FB

31,9

44

70,4

48,4

SGL

48,4

60,5

140,8

64,9

DBL 1AD+1CH

55,825

77

123,2

84,7

DBL 1AD+2CH

71,775

99

158,4

108,9

DBL 2AD

63,8

88

140,8

96,8

DBL 2AD+1CH

79,75

110

176

121

DBL 3AD

87,725

121

193,6

133,1

Release periods:

5 days

5 days

15.12.2016

5 days

Cancelation periods:

7 days

7 days

15.12.2016

7 days

Cancellation penalty:

1st night

1st night

100 % of booked stay

1st night

NO SHOW penalty:

2 nights

2 nights

100 % of booked stay

2 nights

Minimum stay:

-

-

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

   

Christmas dinner / 25.12

30,00 €

20,00

   

New Year' Eve dinner

50,00 €

30,00

   

community tax

0,00 €

0,00

   

CHILDREN 5-12

   

* price including use of indoor swimming pool, fitness, steam bath, sauna, parking and shuttle to first station

early booking:

15 % till 31.10

 

10 % till 01.12

http://www.hotelorlovetz.com/

HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.