Хотел Финландија 4* - Пампорово
Хотел Финландија 4* - Пампорово


 

FINLANDIA 4*

28.12-03.01

04.01-13.01; 26.01-10.02

01.12-27.12; 14.01-25.01; 11.02-09.04

DBL STANDART / HB

41,8

25,3

22

SGL

83,6

37,95

33

DBL 1AD+1CH

62,7

37,95

33

DBL 1AD+2CH

83,6

50,6

44

DBL 1AD+3CH

104,5

58,19

50,6

DBL 2AD

83,6

50,6

44

DBL 2AD+1CH

104,5

58,19

50,6

DBL 2AD+2CH

125,4

65,78

57,2

DBL 3AD

112,86

68,31

59,4

DBL LUX / HB

47,3

30,8

27,5

SGL

94,6

46,2

41,25

DBL 1AD+1CH

70,95

46,2

41,25

DBL 1AD+2CH

94,6

61,6

55

DBL 2AD

94,6

61,6

55

DBL 2AD+1CH

118,25

70,84

63,25

DBL 3AD

127,71

83,16

74,25

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

88

62,7

49,5

SGL

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

104,5

79,2

66

APP 1AD+2CH

110

84,7

71,5

APP 1AD+3CH

115,5

90,2

77

APP 2AD

110

84,7

71,5

APP 2AD+1CH

115,5

90,2

77

APP 2AD+2CH

121

95,7

82,5

APP 3AD

121

95,7

82,5

APP 3AD+1CH

126,5

101,2

88

APP 4AD

132

106,7

93,5

Release periods:

01.12.2017

15 days

10 days

Cancellation periods:

01.12.2017

10 days

10 days

Cancellation penalty:

100 % of booked stay

1st night

1st night

NO SHOW penalty:

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

Minimum stay:

-

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 3-13

0

Christmas dinner / 25.12

27,5

13,2

0

New Year' Eve dinner

52,8

26,4

0

community tax

0

0,00

0

CHILDREN 3-13

     

* price including use of indoor swimming pool, fitness, WiFi, parking and shuttle bus to first station

     

early booking:

20 % till 31.10 for stay till 27.12 and arrivals after 04.01

   
 

10 % till 30.11 for stay till 27.12 and arrivals after 04.01

   

day discounts:

7=6, 10=9, 11=9; 14=12 and derivatives for arrivals in periods: 01.12-27.12; 14.01-25.01; 11.02-09.04

   

day discounts for Macedonian market:

6=5 and derivatives for arrivals in periods: 01.12-27.12; 14.01-25.01; 11.02-09.04

   

http://www.hotelfinlandia.com/defaulteng.aspx

     
 HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.
     


 

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.