Хотел Снежанка 3* - Пампорово
Хотел Снежанка 3* - Пампорово

 

 

Зима 2016/2017

SNEZHANKA 3*

09.12-23.12 ;

08.03-10.04

24.12-28.12 ;

03.01-07.03

29.12-02.01

DBL STANDART / HB

22

25,3

55

SGL

36,3

40,7

110

DBL 1AD+1CH

35,2

40,48

88

DBL 1AD+2CH

44

50,6

110

DBL 2AD

44

50,6

110

DBL 2AD+1CH 6-12

52,8

60,72

132

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

57,2

79,2

167,2

SGL

NO

NO

NO

DBL 1AD+1CH

57,2

79,2

167,2

DBL 1AD+2CH

57,2

79,2

167,2

DBL 1AD+3CH

57,2

79,2

167,2

DBL 2AD

57,2

79,2

167,2

DBL 2AD+1CH

57,2

79,2

167,2

DBL 2AD+2CH

57,2

79,2

167,2

DBL 3AD

57,2

79,2

167,2

Release periods:

7 days

7 days

21 days

Cancelation periods:

7 days

7 days

14 days

Cancellation penalty:

1st night

1st night

100 % of booked stay

NO SHOW penalty:

2 nights

2 nights

100 % of booked stay

Minimum stay:

-

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

 

Christmas dinner / 25.12

20,00 €

12,00 €

 

New Year' Eve dinner

45,00 €

25,00 €

 

community tax

0,00 €

0,00 €

 

CHILDREN 2-12

   

* price includes free use of indoor swimming pool, fitnes and shuttle to lift station

early booking:

15 % till 31.10

 

10 % till 30.11

day discounts:

7=6 and derivatives for arrivals in periods: 12.01-25.12 and 27.02-10.03

http://www.ehotels-bg.com/s-en/index.html

HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotels supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.


ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.