Хотел Пампорово 5* - Пампорово
Хотел Пампорово 5* - ПампоровоPAMPOROVO 5*

08.12-21.12; 05.03-31.03

22.12-27.12

28.12-02.01

03.01-04.03

DBL STANDART / BB

20,9

28,6

52,8

27,5

SGL

31,9

49,5

105,6

47,3

DBL 1AD+1CH

31,9

49,5

105,6

47,3

DBL 1AD+2CH

41,8

57,2

105,6

55

DBL 1AD+3CH

52,25

71,5

132

68,75

DBL 2AD

41,8

57,2

105,6

55

DBL 2AD+1CH

41,8

57,2

105,6

55

DBL 2AD+2CH

52,25

71,5

132

68,75

DBL 3AD

58,52

80,08

147,84

77

DBL STANDART / HB

28,6

36,3

60,5

35,2

SGL

42,9

62,7

121

60,5

DBL 1AD+1CH

42,9

62,7

121

60,5

DBL 1AD+2CH

57,2

72,6

121

70,4

DBL 1AD+3CH

71,5

90,75

151,25

88

DBL 2AD

57,2

72,6

121

70,4

DBL 2AD+1CH

57,2

72,6

121

70,4

DBL 2AD+2CH

71,5

90,75

151,25

88

DBL 3AD

80,08

101,64

169,4

98,56

DBL NO BALKONY / BB

18,7

26,4

50,6

25,3

SGL

NO

NO

NO

NO

DBL 1AD+1CH

NO

NO

NO

NO

DBL 1AD+2CH

37,4

52,8

101,2

50,6

DBL 1AD+3CH

46,75

66

126,5

63,25

DBL 2AD

37,4

52,8

101,2

50,6

DBL 2AD+1CH

37,4

52,8

101,2

50,6

DBL 2AD+2CH

46,75

66

126,5

63,25

DBL 3AD

52,36

73,92

141,68

70,84

DBL NO BALKONY / HB

26,4

34,1

58,3

33

SGL

NO

NO

NO

NO

DBL 1AD+1CH

NO

NO

NO

NO

DBL 1AD+2CH

52,8

68,2

116,6

66

DBL 1AD+3CH

66

85,25

145,75

82,5

DBL 2AD

52,8

68,2

116,6

66

DBL 2AD+1CH

52,8

68,2

116,6

66

DBL 2AD+2CH

66

85,25

145,75

82,5

DBL 3AD

73,92

95,48

163,24

92,4

STUDIO STANDART / BB

62,7

84,7

151,8

81,4

SGL

62,7

84,7

151,8

81,4

STD 1AD+1CH

62,7

84,7

151,8

81,4

STD 1AD+2CH

62,7

84,7

151,8

81,4

STD 1AD+3CH

62,7

84,7

151,8

81,4

STD 2AD

62,7

84,7

151,8

81,4

STD 2AD+1CH

62,7

84,7

151,8

81,4

STD 2AD+2CH

62,7

84,7

151,8

81,4

STD 3AD

62,7

84,7

151,8

81,4

STUDIO STANDART / HB

85,8

107,8

174,9

104,5

SGL

85,8

107,8

174,9

104,5

STD 1AD+1CH

85,8

107,8

174,9

104,5

STD 1AD+2CH

85,8

107,8

174,9

104,5

STD 1AD+3CH

85,8

107,8

174,9

104,5

STD 2AD

85,8

107,8

174,9

104,5

STD 2AD+1CH

85,8

107,8

174,9

104,5

STD 2AD+2CH

85,8

107,8

174,9

104,5

STD 3AD

85,8

107,8

174,9

104,5

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

73,7

96,8

169,4

93,5

SGL

73,7

96,8

169,4

93,5

APP 1AD+1CH

73,7

96,8

169,4

93,5

APP 1AD+2CH

73,7

96,8

169,4

93,5

APP 1AD+3CH

73,7

96,8

169,4

93,5

APP 2AD

73,7

96,8

169,4

93,5

APP 2AD+1CH

73,7

96,8

169,4

93,5

APP 2AD+2CH

73,7

96,8

169,4

93,5

APP 3AD

73,7

96,8

169,4

93,5

APP 3AD+1CH

73,7

96,8

169,4

93,5

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

96,8

119,9

192,5

116,6

SGL

96,8

119,9

192,5

116,6

APP 1AD+1CH

96,8

119,9

192,5

116,6

APP 1AD+2CH

96,8

119,9

192,5

116,6

APP 1AD+3CH

96,8

119,9

192,5

116,6

APP 2AD

96,8

119,9

192,5

116,6

APP 2AD+1CH

96,8

119,9

192,5

116,6

APP 2AD+2CH

96,8

119,9

192,5

116,6

APP 3AD

96,8

119,9

192,5

116,6

APP 3AD+1CH

96,8

119,9

192,5

116,6

Release periods:

5 days

10 days

20 days

7 days

Cancelation periods:

5 days

10 days

20 days

7 days

Cancellation penalty:

1st night

1st night

100 % of booked stay

1st night

NO SHOW penalty:

50 % of booked stay

50 % of booked stay

100 % of booked stay

50 % of booked stay

Minimum stay:

-

3 nights

3 nights

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 4-12

   

New Year' Eve dinner in Perelik / Evridika restaurant over BB

90,2

29,7

   

New Year' Eve dinner in Perelik / Evridika restaurant over HB

82,5

22

   

New Year' Eve dinner in Orphey restaurant over BB

101,2

35,2

   

New Year' Eve dinner in Orphey restaurant over HB

93,5

27,5

   

community tax

0

0

   

CHILDREN 4-12

       

* price including use of indoor swimming pool, fitness, sauna, juccuzi, kids corner, WiFi at the lobby and shuttle to lift station

       

early booking:

25 % till 30.09

     
 

20 % till 31.10

     
 

15 % till 30.11

     

http://www.hotelpamporovo-bg.net/

       
 HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.
       


 

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.