Вила Звончица 3*
Вила Звончица 3*Ценовник бр. 1 од 23.08.2017

 

Vila Zvončica

РАН БУКИНГ -10% попуст за резервации направени до 01.10.2017

Тип на сместување

Термини

01.12

24.12

31.12

07.01

14.01

21.01

28.01

04.02

11.02

18.02

25.02

04.03

11.03

18.03

25.03

24.12

31.012

07.01

14.01

21.01

28.01

04.02

11.02

18.02

25.02

04.03

11.03

18.03

25.03

08.04

Макс. Лица

Дневна*

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

Дневна*

1+1 studio

2

45*

300

560

500

500

500

560

560

560

500

500

500

500

400

45*

Apartman 1

4

65*

450

800

600

600

600

800

800

800

600

650

650

650

550

65*

Apartman 2

6

70*

500

850

680

680

680

850

850

850

680

680

680

680

600

70*

Apartman 3

8

80*

550

900

700

700

700

900

900

900

700

700

700

700

650

80*

VIP apartman

5

100*

700

1100

800

800

800

1100

1100

1100

1100

1100

1100

1100

800

100*

Apartman Petar Pan

7

130*

900

1300

1000

1000

1000

1300

1300

1300

1300

1300

1300

1100

1100

130*

Цените се дадени во евра за наем на студио / апартман за 7 ноќевања / Цените означени со * се дневни за наем на студио / апартман

                                       

-

 

Цената ВКЛУЧУВА:

- наем на студио / апартман

Цената НЕ ВКЛУЧУВА:

- Туристичка такса: За возрасни 1,70 евра на ден. За деца 7-15год. 1,20 евра на ден. Деца 2-7год 0,70 евра на ден

- Можност за доплата за појадок и вечера, возрасни 15 евра / деца до 14 год. 10 евра

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
БАНСКО – 23-ти Октомври (сопствен превоз)
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.