Хотел ELA 3* - Боровец
Хотел ELA 3* - Боровец

 

 

Зима 2016/2017

ELA 3*

17.12-23.12

24.12-08.01

09.01-26.02

27.02-31.03

DBL STANDART / BB

28,6

37,4

31,35

24,2

SGL

35,2

50,6

36,3

28,6

DBL 1AD+1CH

42,9

56,1

47,025

36,3

DBL 1AD+2CH

57,2

74,8

62,7

48,4

DBL 2AD

57,2

74,8

62,7

48,4

DBL 2AD+1CH

67,21

87,89

73,6725

56,87

DBL 3AD

78,65

102,85

86,2125

66,55

DBL STANDART / HB

34,65

43,45

36,85

28,6

SGL

39,6

57,2

42,9

34,65

DBL 1AD+1CH

51,975

65,175

55,275

42,9

DBL 1AD+2CH

69,3

86,9

73,7

57,2

DBL 2AD

69,3

86,9

73,7

57,2

DBL 2AD+1CH

81,4275

102,1075

86,5975

67,21

DBL 3AD

95,2875

119,4875

101,3375

78,65

Release periods:

7 days

14 days

7 days

7 days

Cancellation periods:

7 days

7 days

7 days

7 days

Cancellation penalty:

1st night

100 % of booked stay

1st night

1st night

Cancellation penalty:

2 nights

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

Minimum stay:

-

-

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 4-12

   

Christmas' Eve dinner / 25.12

25,00 €

14,00

New Year' Eve dinner

50,00 €

25,00

community tax

0,00 €

0,00

CHILDREN 4-12

 

* price including use of fitnes, kids corner, parking and WiFi

early booking:

10 % till 31.10

http://www.hotelela.com/en


HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.


ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.