Хотел BREZA 3* - Боровец
Хотел BREZA 3* - Боровец

Зима 2016/2017

BREZA 3*

01.12-22.12 ; 06.01-31.03

23.12-05.01

DBL STANDART / HB

28,6

36,3

SGL

37,4

47,3

DBL 1AD+1CH

50,05

63,525

DBL 1AD+2CH

57,2

72,6

DBL 2AD

57,2

72,6

DBL 2AD+1CH

71,5

90,75

DBL 3AD

78,65

99,825

Release periods:

14 days

21 days

Cancellation periods:

7 days

14 days

Cancellation penalty:

1st night

100 % of booked stay

NO SHOW penalty:

2 nights

100 % of booked stay

Minimum stay:

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

FB supplement

6,00 €

3,00

Christmas' Eve dinner / 25.12

40,00 €

20,00

New Year' Eve dinner

60,00 €

30,00

community tax

5,00 €

2,50

CHILDREN 2-12

   

early booking:

10 % till 30.11

day discounts for booking made after 01.12:

7=6 and derivatives for arrivals after 01.03

http://borovetz-resort.com/hotel-breza-en.html


HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.