Хотел BOR & EDELWEISS 3* - Боровец
Хотел BOR & EDELWEISS 3* - Боровец

 

 

Зима 2016/2017

BOR & EDELWEISS 3*

27.12-02.01

19.12-26.12; 03.01-08.01

09.01-15.03

DBL STANDART / BB

35,2

23,1

19,8

SGL

68,2

35,2

30,8

DBL 1AD+1CH

52,8

34,65

29,7

DBL 1AD+2CH

70,4

46,2

39,6

DBL 2AD

70,4

46,2

39,6

DBL 2AD+1CH

70,4

46,2

39,6

DBL 3AD

95,04

62,37

53,46

Release periods:

28 days

14 days

7 days

Cancellation periods:

21 days

7 days

3 days

Cancellation penalty:

100 % of booked stay

1st night

1st night

NO SHOW penalty:

2st night

100% of booked stay

2st night

Minimum stay:

-

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 4-13

 

HB supplement

6,00 €

3,00

 

Christmas' Eve dinner / 25.12

20,00 €

10,00

 

New Year' Eve dinner

42,00 €

21,00

 

community tax

0,00 €

0,00

 

CHILDREN 4-13

   

* price including use of internet and parking

early booking:

15 % till 30.09

 

10 % till 31.10

day discounts:

7=6; 11=9 and derivatives for arrivals in period: 09.01-15.03

http://hotelbor-borovets.com/en.html


HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.