Хотел ICE ANGELS 4* - Боровец
Хотел ICE ANGELS 4* - Боровец

 

 

 

Зима 2016/2017

ICE ANGELS 4*

31.12-06.01

24.12-30.12; 11.02-17.02

07.01-10.02;

18.02-31.03

DBL STANDART / HB

76,45

67,65

47,85

SGL

107,8

96,8

67,1

DBL 1AD+1CH

129,965

115,005

81,345

DBL 1AD+2CH

168,19

148,83

105,27

DBL 2AD

152,9

135,3

95,7

DBL 2AD+1CH

191,125

169,125

119,625

DBL 3AD

214,06

189,42

133,98

STUDIO / HB

179,3

159,5

126,5

SGL

NO

NO

NO

STD 1AD+1CH

179,3

159,5

126,5

STD 1AD+2CH

187

167,2

134,2

STD 1AD+3CH

194,7

174,9

141,9

STD 2AD

179,3

159,5

126,5

STD 2AD+1CH

187

167,2

134,2

STD 2AD+2CH

194,7

174,9

141,9

STD 3AD

194,7

174,9

141,9

STD 3AD+1CH

202,4

182,6

149,6

STUDIO DELUXE / HB

191,4

171,6

138,6

SGL

NO

NO

NO

STD 1AD+1CH

191,4

171,6

138,6

STD 1AD+2CH

199,1

179,3

146,3

STD 2AD

191,4

171,6

138,6

STD 2AD+1CH

199,1

179,3

146,3

STD 3AD

206,8

187

154

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

235,4

213,4

189,2

SGL

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

235,4

213,4

189,2

APP 1AD+2CH

235,4

213,4

189,2

APP 1AD+3CH

235,4

213,4

189,2

APP 1AD+4CH

243,1

221,1

196,9

APP 1AD+5CH

250,8

228,8

204,6

APP 2AD

235,4

213,4

189,2

APP 2AD+1CH

235,4

213,4

189,2

APP 2AD+2CH

235,4

213,4

189,2

APP 2AD+3CH

243,1

221,1

196,9

APP 2AD+4CH

250,8

228,8

204,6

APP 3AD

235,4

213,4

189,2

APP 3AD+1CH

235,4

213,4

189,2

APP 3AD+2CH

243,1

221,1

196,9

APP 3AD+3CH

250,8

228,8

204,6

APP 4AD

235,4

213,4

189,2

APP 4AD+1CH

243,1

221,1

196,9

APP 4AD+2CH

250,8

228,8

204,6

APP 5AD

250,8

228,8

204,6

ONE BEDROOM APP DELUXE / HB

246,4

224,4

200,2

SGL

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

246,4

224,4

200,2

APP 1AD+2CH

246,4

224,4

200,2

APP 1AD+3CH

246,4

224,4

200,2

APP 1AD+4CH

254,1

232,1

207,9

APP 2AD

246,4

224,4

200,2

APP 2AD+1CH

246,4

224,4

200,2

APP 2AD+2CH

246,4

224,4

200,2

APP 2AD+3CH

254,1

232,1

207,9

APP 3AD

246,4

224,4

200,2

APP 3AD+1CH

246,4

224,4

200,2

APP 3AD+2CH

254,1

232,1

207,9

APP 4AD

246,4

224,4

200,2

APP 4AD+1CH

254,1

232,1

207,9

APP 5AD

261,8

239,8

215,6

Release periods:

30 days

15 days

15 days

Cancellation periods:

25 days

10 days

10 days

Cancellation penalty:

100 % of booked stay

1st night

1st night

NO SHOW penalty:

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

Minimum stay:

4 nights

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 7-12

 

Christmas' Eve dinner / 25.12

65,00 €

30,00

 

New Year' Eve dinner

65,00 €

30,00

 

community tax

0,00 €

0,00

 

CHILDREN 7-12

     

* price including use of indoor swimming pool, parking & WiFi

early booking:

15 % till 20.10

 

10 % till 20.11

day discounts:

7=6 and derivatives for stay in periods 03.01-10.02.2015 and arrivals after 18.02

http://www.iceangelshotel.com/english/


HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.


ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.