Хотел SOKOL 3* - Боровец
Хотел SOKOL 3* - Боровец
No Picture
No Picture
No Picture
Зима 2016/2017

YAGODA / MALINA VILLAS 3*

01.12 - 22.12 ;

06.01 - 31.03

23.12 - 05.01

VILLA YAGODA / RO

41,8

68,2

SGL

41,8

68,2

VILLA 1AD+1CH

41,8

68,2

VILLA 1AD+2CH

41,8

68,2

VILLA 1AD+3CH

41,8

68,2

VILLA 2AD

41,8

68,2

VILLA 2AD+1CH

41,8

68,2

VILLA 2AD+2CH

41,8

68,2

VILLA 3AD

41,8

68,2

VILLA 3AD+1CH

41,8

68,2

VILLA 4AD

41,8

68,2

VILLA YAGODA WITH SAUNA / RO

50,6

73,7

SGL

50,6

73,7

VILLA 1AD+1CH

50,6

73,7

VILLA 1AD+2CH

50,6

73,7

VILLA 1AD+3CH

50,6

73,7

VILLA 2AD

50,6

73,7

VILLA 2AD+1CH

50,6

73,7

VILLA 2AD+2CH

50,6

73,7

VILLA 3AD

50,6

73,7

VILLA 3AD+1CH

50,6

73,7

VILLA 4AD

50,6

73,7

VILLA YAGODA DELUXE / RO

52,8

75,9

SGL

52,8

75,9

VILLA 1AD+1CH

52,8

75,9

VILLA 1AD+2CH

52,8

75,9

VILLA 1AD+3CH

52,8

75,9

VILLA 2AD

52,8

75,9

VILLA 2AD+1CH

52,8

75,9

VILLA 2AD+2CH

52,8

75,9

VILLA 3AD

52,8

75,9

VILLA 3AD+1CH

52,8

75,9

VILLA 4AD

52,8

75,9

VILLA MALINA / RO

50,6

73,7

SGL

50,6

73,7

VILLA 1AD+1CH

50,6

73,7

VILLA 1AD+2CH

50,6

73,7

VILLA 1AD+3CH

50,6

73,7

VILLA 1AD+4CH

50,6

73,7

VILLA 1AD+5CH

50,6

73,7

VILLA 2AD

50,6

73,7

VILLA 2AD+1CH

50,6

73,7

VILLA 2AD+2CH

50,6

73,7

VILLA 2AD+3CH

50,6

73,7

VILLA 2AD+4CH

50,6

73,7

VILLA 3AD

50,6

73,7

VILLA 3AD+1CH

50,6

73,7

VILLA 3AD+2CH

50,6

73,7

VILLA 3AD+3CH

50,6

73,7

VILLA 4AD

50,6

73,7

VILLA 4AD+1CH

50,6

73,7

VILLA 4AD+2CH

50,6

73,7

VILLA 5AD

56,1

79,2

VILLA 5AD+1CH

56,1

79,2

VILLA 6AD

61,6

84,7

Release periods:

14 days

21 days

Cancellation periods:

7 days

14 days

Cancellation penalty:

1st night

100 % of booked stay

NO SHOW penalty:

2 nights

100 % of booked stay

Minimum stay:

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

BB supplement

4,00 €

2,00

HB supplement

11,00 €

5,50

Christmas' Eve dinner / 25.12

40,00 €

20,00

New Year' Eve dinner

60,00 €

30,00

community tax

5,00 €

5,00

CHILDREN 2-12

   

early booking:

10 % till 30.11

 

day discounts for booking made after 01.12:

7=6 and derivatives for arrivals after 01.03

http://borovetz-resort.com/vilno-iagoda-en.html


HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.