Хотел YASTREBETS 4* - Боровец
Хотел YASTREBETS 4* - Боровец
No Picture
No Picture
No Picture
No PictureYASTREBETS 4*

http://www.hotelyastrebets.bg/en/

22.12-26.12

27.12-01.01

02.01-06.01;

02.02-03.03

07.01-21.01

22.01-01.02

04.03-01.04

Week days Sun-Thu

DOUBLE STANDARD / BB

168,3

237,6

184,8

130,9

140,8

124,3

SGL

152,9

222,2

167,2

115,5

124,3

107,8

DBL 1AD+1CH

168,3

237,6

184,8

130,9

140,8

124,3

DBL 1AD+2CH

185,9

255,2

202,4

148,5

158,4

141,9

DBL 2AD

168,3

237,6

184,8

130,9

140,8

124,3

DBL 2AD+1CH

185,9

255,2

202,4

148,5

158,4

141,9

DBL 3AD

203,5

272,8

220

166,1

176

159,5

Weekend - Friday & Saturday

           

DOUBLE STANDARD / BB

168,3

237,6

184,8

184,8

184,8

148,5

SGL

152,9

222,2

167,2

167,2

167,2

132

DBL 1AD+1CH

168,3

237,6

184,8

184,8

184,8

148,5

DBL 1AD+2CH

185,9

255,2

202,4

202,4

202,4

166,1

DBL 2AD

168,3

237,6

184,8

184,8

184,8

148,5

DBL 2AD+1CH

185,9

255,2

202,4

202,4

202,4

166,1

DBL 3AD

203,5

272,8

220

220

220

183,7

Week days Sun-Thu

           

ONE BEDROOM APARTMENT SMALL / BB

NO

NO

259,6

200,2

214,5

185,9

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

NO

NO

259,6

200,2

214,5

185,9

APP 1AD+2CH

NO

NO

277,2

217,8

232,1

203,5

APP 1AD+3CH

NO

NO

294,8

235,4

249,7

221,1

APP 2AD

NO

NO

259,6

200,2

214,5

185,9

APP 2AD+1CH

NO

NO

277,2

217,8

232,1

203,5

APP 2AD+2CH

NO

NO

294,8

235,4

249,7

221,1

APP 3AD

NO

NO

294,8

235,4

249,7

221,1

Weekend - Friday & Saturday

           

ONE BEDROOM APARTMENT SMALL / BB

NO

NO

259,6

259,6

259,6

214,5

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

NO

NO

259,6

259,6

259,6

214,5

APP 1AD+2CH

NO

NO

277,2

277,2

277,2

232,1

APP 1AD+3CH

NO

NO

294,8

294,8

294,8

249,7

APP 2AD

NO

NO

259,6

259,6

259,6

214,5

APP 2AD+1CH

NO

NO

277,2

277,2

277,2

232,1

APP 2AD+2CH

NO

NO

294,8

294,8

294,8

249,7

APP 3AD

NO

NO

294,8

294,8

294,8

249,7

Week days Sun-Thu

           

ONE BEDROOM APARTMENT BIG / BB

NO

NO

294,8

227,7

243,1

218,9

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

NO

NO

294,8

227,7

243,1

218,9

APP 1AD+2CH

NO

NO

312,4

245,3

260,7

236,5

APP 1AD+3CH

NO

NO

330

262,9

278,3

254,1

APP 2AD

NO

NO

294,8

227,7

243,1

218,9

APP 2AD+1CH

NO

NO

312,4

245,3

260,7

236,5

APP 2AD+2CH

NO

NO

330

262,9

278,3

254,1

APP 3AD

NO

NO

330

262,9

278,3

254,1

APP 3AD+1CH

NO

NO

347,6

280,5

295,9

271,7

APP 4AD

NO

NO

365,2

298,1

313,5

289,3

Weekend - Friday & Saturday

           

ONE BEDROOM APARTMENT BIG / BB

NO

NO

294,8

294,8

294,8

247,5

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

NO

NO

294,8

294,8

294,8

247,5

APP 1AD+2CH

NO

NO

312,4

312,4

312,4

265,1

APP 1AD+3CH

NO

NO

330

330

330

282,7

APP 2AD

NO

NO

294,8

294,8

294,8

247,5

APP 2AD+1CH

NO

NO

312,4

312,4

312,4

265,1

APP 2AD+2CH

NO

NO

330

330

330

282,7

APP 3AD

NO

NO

330

330

330

282,7

APP 3AD+1CH

NO

NO

347,6

347,6

347,6

300,3

APP 4AD

NO

NO

365,2

365,2

365,2

317,9

Week days Sun-Thu

           

FINISH VILLA WITH SAUNA / BB

266,2

359,7

264

200,2

214,5

181,5

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

266,2

359,7

264

200,2

214,5

181,5

APP 1AD+2CH

266,2

359,7

264

200,2

214,5

181,5

APP 1AD+3CH

266,2

359,7

264

200,2

214,5

181,5

APP 1AD+4CH

283,8

377,3

281,6

217,8

232,1

199,1

APP 2AD

266,2

359,7

264

200,2

214,5

181,5

APP 2AD+1CH

266,2

359,7

264

200,2

214,5

181,5

APP 2AD+2CH

266,2

359,7

264

200,2

214,5

181,5

APP 2AD+3CH

283,8

377,3

281,6

217,8

232,1

199,1

APP 3AD

266,2

359,7

264

200,2

214,5

181,5

APP 3AD+1CH

266,2

359,7

264

200,2

214,5

181,5

APP 3AD+2CH

283,8

377,3

281,6

217,8

232,1

199,1

APP 4AD

266,2

359,7

264

200,2

214,5

181,5

APP 4AD+1CH

283,8

377,3

281,6

217,8

232,1

199,1

APP 5AD

301,4

394,9

299,2

235,4

249,7

216,7

Weekend - Friday & Saturday

           

FINISH VILLA WITH SAUNA / BB

266,2

359,7

264

264

264

202,4

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

266,2

359,7

264

264

264

202,4

APP 1AD+2CH

266,2

359,7

264

264

264

202,4

APP 1AD+3CH

266,2

359,7

264

264

264

202,4

APP 1AD+4CH

283,8

377,3

281,6

281,6

281,6

220

APP 2AD

266,2

359,7

264

264

264

202,4

APP 2AD+1CH

266,2

359,7

264

264

264

202,4

APP 2AD+2CH

266,2

359,7

264

264

264

202,4

APP 2AD+3CH

283,8

377,3

281,6

281,6

281,6

220

APP 3AD

266,2

359,7

264

264

264

202,4

APP 3AD+1CH

266,2

359,7

264

264

264

202,4

APP 3AD+2CH

283,8

377,3

281,6

281,6

281,6

220

APP 4AD

266,2

359,7

264

264

264

202,4

APP 4AD+1CH

283,8

377,3

281,6

281,6

281,6

220

APP 5AD

301,4

394,9

299,2

299,2

299,2

237,6

Release periods

30 days

45 days

30 days

20 days

20 days

7 days

Cancellation deadline

30 days

45 days

30 days

14 days

14 days

4 days

Cancellation penalty:

1 night

1 night

1 night

1 night

1 night

1 night

Cancellation deadline

20 days

30 days

20 days

10 days

10 days

4 days

Cancellation penalty:

50 % of booked stay

50 % of booked stay

50 % of booked stay

50 % of booked stay

50 % of booked stay

1st night

Cancellation deadline

15 days

20 days

15 days

5 days

5 days

4 days

Cancellation penalty:

100 % of booked stay

100 % of booked stay

100 % of booked stay

100 % of booked stay

100 % of booked stay

1st night

NO SHOW penalty:

100 % of booked stay

100 % of booked stay

100 % of booked stay

100 % of booked stay

100 % of booked stay

100 % of booked stay

Minimum stay:

4 nights

7 nights

-

-

 

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 4-12

       

HB supplement

23,00 €

11,50

       

Christmas' Eve dinner / 25.12

50,00 €

25,00

       

New Year' Eve dinner

160,00 €

80,00

       

community tax

0,00 €

0,00

       

CHILDREN 4-12

           

* prices include use of indoor swimming pool, steam bath, herbal bath, fithess, laconium, sauna, jacuzzi, relax zone, internet and parking

* HB supplement is obligatory for stay in period - 27.12-01.01

 

 

     

All booking made with early booking discount are NON REFUNDABLE!

day discounts: 7=6; 14=12 and derivatives for arrivals in periods: 07.01-21.01 and 04.03-31.03

 

EB and day discounts are combinabe. Other and day discounts are combinabe. EB and other discounts are NOT combinable

 

 HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.
                 


31.10.2017 = STOP SALE EARLY BOOKING DISCOUNT !!!

 

 

 

 

 

 

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.