Хотел EUPHORIA CLUB - Боровец
Хотел EUPHORIA CLUB - Боровец
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture


Зима 2016/2017

EUPHORIA CLUB 4*

21.12-29.12; 03.01-10.02; 18.02-10.03

30.12-02.01

11.02-17.02

11.03-31.03;

02.12-20.12

STUDIO / BB

30,8

62,7

35,2

25,3

SGL

59,4

123,2

68,2

50,6

STD 1AD+1CH

61,6

125,4

70,4

50,6

STD 1AD+2CH

61,6

125,4

70,4

50,6

STD 2AD

61,6

125,4

70,4

50,6

STD 2AD+1CH

61,6

125,4

70,4

50,6

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

40,7

79,2

49,5

30,8

SGL

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CHD

81,4

158,4

99

61,6

APP 1AD+2CHD

81,4

158,4

99

61,6

APP 1AD+3CHD

97,9

185,9

121

78,1

APP 2AD

81,4

158,4

99

61,6

APP 2AD+1CHD

81,4

158,4

99

61,6

APP 2AD+2CHD

97,9

185,9

121

78,1

APP 3AD

105,82

205,92

128,7

80,08

APP 3AD+1CHD

105,82

205,92

128,7

80,08

APP 4AD

130,24

253,44

158,4

98,56

TWO BEDROOMS APARTMENT/ BB

55

93,5

73,7

47,3

SGL

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CHD

165

280,5

221,1

141,9

APP 1AD+2CHD

165

280,5

221,1

141,9

APP 1AD+3CHD

165

280,5

221,1

141,9

APP 1AD+4CHD

181,5

308

243,1

158,4

APP 2AD

165

280,5

221,1

141,9

APP 2AD+1CHD

165

280,5

221,1

141,9

APP 2AD+2CHD

165

280,5

221,1

141,9

APP 2AD+3CHD

181,5

308

243,1

158,4

APP 3AD

165

280,5

221,1

141,9

APP 3AD+1CHD

165

280,5

221,1

141,9

APP 3AD+2CHD

181,5

308

243,1

158,4

APP 4AD

220

374

294,8

189,2

APP 4AD+1CHD

220

374

294,8

189,2

APP 5AD

253

430,1

339,02

217,58

TWO BEDROOMS VILLA/ BB

66

118,8

82,5

58,3

SGL

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CHD

198

356,4

247,5

174,9

APP 1AD+2CHD

198

356,4

247,5

174,9

APP 1AD+3CHD

198

356,4

247,5

174,9

APP 1AD+4CHD

214,5

383,9

269,5

191,4

APP 2AD

198

356,4

247,5

174,9

APP 2AD+1CHD

198

356,4

247,5

174,9

APP 2AD+2CHD

198

356,4

247,5

174,9

APP 2AD+3CHD

214,5

383,9

269,5

191,4

APP 3AD

198

356,4

247,5

174,9

APP 3AD+1CHD

198

356,4

247,5

174,9

APP 3AD+2CHD

214,5

383,9

269,5

191,4

APP 4AD

264

475,2

330

233,2

APP 4AD+1CHD

264

475,2

330

233,2

APP 5AD

303,6

546,48

379,5

268,18

Release periods:

7 days

20 days

10 days

5 days

Cancellation periods:

7 days

14 days

7 days

7 days

Cancellation penalty:

1st night

100 % of booked stay

1st night

2nd night

Cancellation periods:

3 days

14 days

3 days

4 days

Cancellation penalty:

2 nights

100 % of booked stay

2 nights

3 nights

NO SHOW penalty:

100 % of booked stay

100 % of booked stay

100 % of booked stay

101 % of booked stay

Minimum stay:

-

3 nights

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

   

HB supplement

10,00 €

8,00

   

Christmas' Eve dinner / 25.12

40,00 €

20,00

   

New Year' Eve dinner

70,00 €

35,00

   

community tax

0,00 €

0,00

   

CHILDREN 2-12

   

* Price includes free use of swimming pool, steam bath, sauna, Wi-Fi, parking and shuttle to the lift station

Early booking:

10% till 15.11

day discounts:

7=6 for stay in periods: 02.12-29.12; 11.01-10.02 and arrivals after 19.02

EB and day discounts are combinable

http://www.borovets-euphoria.com/site/en/main.php


HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.