Хотел FLORA RESIDENCE 4* - Боровец
Хотел FLORA RESIDENCE 4* - Боровец
No Picture
No Picture
No PictureFLORA RESIDENCE 4*

http://www.flora-residence.sat1977.com/en_html/index_en.html

27.12-03.01

20.12-26.12;

04.01-10.01;

01.02-28.02

11.01-31.01;

01.03-31.03

STUDIO / HB

57,2

38,5

29,7

SGL

114,4

77

59,4

STD 1AD+1CH

114,4

77

59,4

STD 1AD+2CH

127,6

88

67,1

STD 1AD+3CH

140,8

99

74,8

STD 2AD

114,4

77

59,4

STD 2AD+1CH

127,6

88

67,1

STD 2AD+2CH

140,8

99

74,8

STD 3AD

136,4

95,7

72,6

STD 3AD+1CH

149,6

106,7

81,4

STD 4AD

158,4

114,4

88

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

59,4

40,7

31,9

SGL

118,8

81,4

63,8

APP 1AD+1CH

118,8

81,4

63,8

APP 1AD+2CH

132

92,4

71,5

APP 1AD+3CH

145,2

103,4

79,2

APP 2AD

118,8

81,4

63,8

APP 2AD+1CH

132

92,4

71,5

APP 2AD+2CH

145,2

103,4

79,2

APP 3AD

140,8

100,1

78,1

APP 3AD+1CH

154

111,1

85,8

APP 4AD

162,8

118,8

92,4

Release periods:

20 days

10 days

3 days

Cancellation periods:

20 days

7 days

1 days

Cancellation penalty:

100 % of booked stay

1st night

1st night

Minimum stay:

-

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

 

New Year' Eve dinner

50,00 €

25,00

 

use of swimming pool

3,00 €

2,00

 

community tax

0,00 €

0,00

 

CHILDREN 2-12

     

early booking:

20 % till 30.09

15 % till 31.10

10 % till 30.11

day discounts for booking made after 01.12: 7=6; 10=8 and derivatives for arrivals after 04.03

day discounts for booking made after 01.12: 6=5 and derivatives for arrivals after 01.03

 HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.