Хотел Flora 4* Complex-Боровец
Хотел Flora 4* Complex-Боровец
No Picture
No Picture
No PictureFLORA COMPLEX 4*

http://flora-hotel.net/en/hotel-flora.php

26.12-03.01

16.01-04.03

18.12-25.12;

04.01-15.01;

05.03-11.03

01.12-17.12;

12.03-01.04

DBL STANDART / HB

56,1

42,9

30,8

26,4

SGL

112,2

68,2

51,7

44

DBL 1AD+1CH

112,2

85,8

61,6

52,8

DBL 1AD+2CH

112,2

85,8

61,6

52,8

DBL 2AD

112,2

85,8

61,6

52,8

DBL 2AD+1CH

112,2

85,8

61,6

52,8

STUDIO / HB

123,2

95,7

73,7

62,7

SGL

123,2

95,7

73,7

62,7

STD 1AD+1CH

123,2

95,7

73,7

62,7

STD 1AD+2CH

123,2

95,7

73,7

62,7

STD 2AD

123,2

95,7

73,7

62,7

STD 2AD+1CH

123,2

95,7

73,7

62,7

STD 3AD

166,32

129,195

99,495

84,645

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

145,2

112,2

90,2

75,9

SGL

145,2

112,2

90,2

75,9

APP 1AD+1CH

145,2

112,2

90,2

75,9

APP 1AD+2CH

145,2

112,2

90,2

75,9

APP 1AD+3CH

174,24

134,64

108,24

91,08

APP 2AD

145,2

112,2

90,2

75,9

APP 2AD+1CH

145,2

112,2

90,2

75,9

APP 2AD+2CH

174,24

134,64

108,24

91,08

APP 3AD

196,02

151,47

121,77

102,465

APP 3AD+1CH

196,02

151,47

121,77

102,465

APP 4AD

246,84

190,74

153,34

129,03

Release periods:

28 days

7 days

7 days

7 days

Cancellation periods:

28 days

7 days

5 days

5 days

Cancellation penalty:

100 % of booked stay

1st night

1st night

1st night

NO SHOW penalty:

100% of booked stay

2st night

2st night

2st night

Minimum stay:

-

-

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

   

Christmas' Eve dinner / 25.12

35,00 €

17,00

   

New Year' Eve dinner

60,00 €

30,00

   

community tax

0,00 €

0,00

   

CHILDREN 2-12

       

* price including use of indoor swimming pool and fitnes

early booking: 10 % till 31.10

day discounts for booking made after 01.11: 7=6 and derivatives for stay till 25.12;

stay in period 04.01-15.01 and arrivals after 05.03

 HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory. 

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.