Хотел RADINA'S WAY 4* - Боровец
Хотел RADINA'S WAY 4* - Боровец
No Picture
No Picture
RADINA'S WAY 4*

http://www.radinasway.com/en/

05.03-31.03

ВВ

01.12-17.12; 05.03-31.03

18.12-28.12;

03.01-19.01

29.12-02.01

20.01-17.02

18.02-04.03

DBL STANDART / HB

24,75

30,25

44

71,5

37,4

35,2

SGL

29,15

48,4

70,4

114,4

59,84

56,32

DBL 1AD+1CH

44,55

54,45

79,2

143

67,32

63,36

DBL 1AD+2CH

49,5

60,5

88

143

74,8

70,4

DBL 2AD

49,5

60,5

88

143

74,8

70,4

DBL 2AD+1CH

49,5

60,5

88

143

74,8

70,4

DBL 3AD

69,3

84,7

123,2

200,2

104,72

98,56

FAMILY ROOM / HB

29,15

34,65

48,4

75,9

41,8

39,6

SGL

58,3

69,3

96,8

151,8

83,6

79,2

FR 1AD+1CH

52,47

62,37

87,12

151,8

75,24

71,28

FR 1AD+2CH

58,3

69,3

96,8

151,8

83,6

79,2

FR 1AD+3CH

72,875

86,625

121

189,75

104,5

99

FR 2AD

58,3

69,3

96,8

151,8

83,6

79,2

FR 2AD+1CH

58,3

69,3

96,8

151,8

83,6

79,2

FR 2AD+2CH

72,875

86,625

121

189,75

104,5

99

FR 3AD

81,62

97,02

135,52

212,52

117,04

110,88

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

33,55

39,05

52,8

80,3

46,2

44

SGL

67,1

78,1

105,6

160,6

92,4

88

APP 1AD+1CH

60,39

70,29

95,04

160,6

83,16

79,2

APP 1AD+2CH

67,1

78,1

105,6

160,6

92,4

88

APP 1AD+3CH

83,875

97,625

132

200,75

115,5

110

APP 2AD

67,1

78,1

105,6

160,6

92,4

88

APP 2AD+1CH

67,1

78,1

105,6

160,6

92,4

88

APP 2AD+2CH

83,875

97,625

132

200,75

115,5

110

APP 3AD

93,94

109,34

147,84

224,84

129,36

123,2

APP 3AD+1CH

93,94

109,34

147,84

224,84

129,36

123,2

APP 4AD

120,78

140,58

190,08

289,08

166,32

158,4

ONE BEDROOM APARTMENT LUX / HB

37,95

43,45

57,2

84,7

50,6

48,4

SGL

75,9

86,9

114,4

169,4

101,2

96,8

APP 1AD+1CH

68,31

78,21

102,96

169,4

91,08

87,12

APP 1AD+2CH

75,9

86,9

114,4

169,4

101,2

96,8

APP 1AD+3CH

94,875

108,625

143

211,75

126,5

121

APP 2AD

75,9

86,9

114,4

169,4

101,2

96,8

APP 2AD+1CH

75,9

86,9

114,4

169,4

101,2

96,8

APP 2AD+2CH

94,875

108,625

143

211,75

126,5

121

APP 3AD

106,26

121,66

160,16

237,16

141,68

135,52

APP 3AD+1CH

106,26

121,66

160,16

237,16

141,68

135,52

APP 4AD

136,62

156,42

205,92

304,92

182,16

174,24

Release periods:

1 days

1 days

7 days

14 days

7 days

5 days

Cancellation periods:

1 days

1 days

7 days

14 days

7 days

5 days

Cancellation penalty:

1st night

1st night

1st night

100 % of booked stay

1st night

1st night

NO SHOW penalty:

2 nights

2 nights

2 nights

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

Minimum stay:

-

-

2 nights

5 nights

2 nights

2 nights

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

       

New Year' Eve dinner

75,00 €

35,00

       

community tax

0,00 €

0,00

       

CHILDREN 2-12

           

* price including use of indoor swimming pool, fitnes, sauna, steam bath, WiFi, parking and shuttle to lift station

early booking for arrivals after 23.12:

20 % till 30.09

15 % till 31.10

10 % till 30.11

day discounts: 7=6; 14=12 and derivatives for stay in period: 01.12-28.12 and arrivals after 05.03

day discounts:

6=5 and derivatives for stay in period: 01.12-28.12 and arrivals after 05.03

EB and day discounts are cumulative

 HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.


 

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.