Хотел IGLIKA PALACE 4* - Боровец
Хотел IGLIKA PALACE 4* - Боровец
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No PictureIGLIKA PALACE 4*

http://www.hoteliglikapalace.com/en/

19.12-25.12;

20.01-02.02

26.12-01.01

02.01-19..01;

03.02-16.02

17.02-04.03

05.03-09.04

DOUBLE STANDARD / HB

29,7

44

35,2

29,7

26,4

SGL

40,7

85,8

52,8

41,8

38,5

DBL 1AD+1CH

51,975

88

61,6

51,975

46,2

DBL 1AD+2CH

59,4

88

70,4

59,4

52,8

DBL 2AD

59,4

88

70,4

59,4

52,8

DBL 2AD+1CH

59,4

88

70,4

59,4

52,8

DBL 3AD

81,675

121

96,8

81,675

72,6

DOUBLE ECONOMY / HB

17,6

38,5

29,7

24,2

17,6

SGL

28,6

71,5

41,8

35,2

28,6

DBL 1AD+1CH

30,8

77

51,975

42,35

30,8

DBL 2AD

35,2

77

59,4

48,4

35,2

STUDIO / HB

27,5

44

35,2

27,5

24,2

SGL

82,5

132

105,6

82,5

72,6

STD 1AD+1CH

82,5

132

105,6

82,5

72,6

STD 1AD+2CH

82,5

132

105,6

82,5

72,6

STD 2AD

82,5

132

105,6

82,5

72,6

STD 2AD+1CH

82,5

132

105,6

82,5

72,6

STD 2AD+2CH

82,5

132

105,6

82,5

72,6

STD 3AD

82,5

132

105,6

82,5

72,6

APART COMPLEX IGLIKA PALACE 2

19.12-25.12; 20.01-02.02

26.12-01.01

02.01-19..01;

03.02-16.02

17.02-04.03

05.03-09.04

STUDIO / RO

59,4

99

77

59,4

48,4

SGL

59,4

99

77

59,4

48,4

STD 1AD+1CH

59,4

99

77

59,4

48,4

STD 1AD+2CH

59,4

99

77

59,4

48,4

STD 2AD

59,4

99

77

59,4

48,4

STD 2AD+1CH

59,4

99

77

59,4

48,4

STD 2AD+2CH

59,4

99

77

59,4

48,4

STD 3AD

59,4

99

77

59,4

48,4

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

70,4

110

88

70,4

59,4

SGL

70,4

110

88

70,4

59,4

APP 1AD+1CHD

70,4

110

88

70,4

59,4

APP 1AD+2CHD

70,4

110

88

70,4

59,4

APP 1AD+3CHD

70,4

110

88

70,4

59,4

APP 2AD

70,4

110

88

70,4

59,4

APP 2AD+1CHD

70,4

110

88

70,4

59,4

APP 2AD+2CHD

70,4

110

88

70,4

59,4

APP 3AD

70,4

110

88

70,4

59,4

APP 3AD+1CHD

70,4

110

88

70,4

59,4

TWO BEDROOMS APARTMENT / RO

82,5

121

101,2

82,5

71,5

SGL

82,5

121

101,2

82,5

71,5

APP 1AD+1CHD

82,5

121

101,2

82,5

71,5

APP 1AD+2CHD

82,5

121

101,2

82,5

71,5

APP 1AD+3CHD

82,5

121

101,2

82,5

71,5

APP 1AD+4CHD

82,5

121

101,2

82,5

71,5

APP 2AD

82,5

121

101,2

82,5

71,5

APP 2AD+1CHD

82,5

121

101,2

82,5

71,5

APP 2AD+2CHD

82,5

121

101,2

82,5

71,5

APP 2AD+3CHD

82,5

121

101,2

82,5

71,5

APP 3AD

82,5

121

101,2

82,5

71,5

APP 3AD+1CHD

82,5

121

101,2

82,5

71,5

APP 3AD+2CHD

82,5

121

101,2

82,5

71,5

APP 4AD

82,5

121

101,2

82,5

71,5

APP 4AD+1CH

82,5

121

101,2

82,5

71,5

VILLA IGLIKA / RO

59,4

99

70,4

59,4

48,4

SGL

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 1AD+1CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 1AD+2CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 1AD+3CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 1AD+4CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 1AD+5CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 2AD

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 2AD+1CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 2AD+2CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 2AD+3CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 2AD+4CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 3AD

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 3AD+1CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 3AD+2CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 3AD+3CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 4AD

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 4AD+1CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 4AD+2CH

59,4

99

70,4

59,4

48,4

VILLA 5AD

63,8

103,4

74,8

63,8

52,8

Release periods

7 days

01.12.2017

10 days

7 days

7 days

Cancellation deadline

5 days

05.12.2017

7 days

5 days

5 days

Cancellation penalty:

2 nights

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

2 nights

NO SHOW penalty:

2 nights

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

2 nights

Minimum stay:

-

7 nights

-

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

     

BB supplement for APART COMPLEX

4,00 €

2,00

     

HB supplement for APART COMPLEX

12,00 €

6,00

     

Christmas' Eve dinner / 25.12

35,00 €

18,00

     

New Year' Eve dinner

50,00 €

25,00

     

community tax pp pd

0,60 €

0,60

     

CHILDREN 2-12

         

* price including use of indoor swimming pool, WiFi at hotel's lobby, tea break every day at 16&00-17&00 /for HB only/ and parking

early booking not valid for period: 26.12-01.01:

20 % till 30.09 valid for IGLIKA PALACE

15 % till 30.09 valid for APAR COMPLEX IGLIKA PALACE

10 % till 31.10

 HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.


 

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.