Хотел YANAKIEV 4* - Боровец
Хотел YANAKIEV 4* - Боровец
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No PictureYANAKIEV 4*

http://hotel-yanakiev.com/default.aspx/en

01.12-22.12

23.12-29.12;

13.01-09.02

30.12-05.01

06.01-12.01; 10.02-23.02

24.02-31.03

DOUBLE STANDARD / BB

31,35

52,25

81,4

67,65

34,65

SGL

54,45

86,9

141,9

112,2

59,4

DBL 1AD+1CH

54,45

86,9

141,9

112,2

59,4

DBL 1AD+2CH

62,7

104,5

162,8

135,3

69,3

DBL 2AD

62,7

104,5

162,8

135,3

69,3

DBL 2AD+1CH

62,7

104,5

162,8

135,3

69,3

DBL 3AD

84,64

141,07

219,78

182,65

93,55

DOUBLE STANDARD / HB

37,95

58,85

88

74,25

41,25

SGL

61,05

93,5

148,5

118,8

66

DBL 1AD+1CH

61,05

93,5

148,5

118,8

66

DBL 1AD+2CH

75,9

117,7

176

148,5

82,5

DBL 2AD

75,9

117,7

176

148,5

82,5

DBL 2AD+1CH

94,87

147,12

220

185,62

103,12

DBL 3AD

102,46

158,89

237,6

200,47

111,37

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

85,8

130,35

217,8

172,15

99

SGL

85,8

130,35

217,8

172,15

99

APP 1AD+1CH

85,8

130,35

217,8

172,15

99

APP 1AD+2CH

85,8

130,35

217,8

172,15

99

APP 1AD+3CH

85,8

130,35

217,8

172,15

99

APP 2AD

85,8

130,35

217,8

172,15

99

APP 2AD+1CH

85,8

130,35

217,8

172,15

99

APP 2AD+2CH

85,8

130,35

217,8

172,15

99

APP 3AD

91,3

135,85

223,3

177,65

104,5

APP 3AD+1CH

91,3

135,85

223,3

177,65

104,5

APP 4AD

96,8

141,35

228,8

183,15

110

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

99

143,55

231

185,35

112,2

SGL

99

143,55

231

185,35

112,2

APP 1AD+1CH

99

143,55

231

185,35

112,2

APP 1AD+2CH

106,7

151,25

238,7

193,05

119,9

APP 1AD+3CH

114,4

158,95

246,4

200,75

127,6

APP 2AD

99

143,55

231

185,35

112,2

APP 2AD+1CH

106,7

151,25

238,7

193,05

119,9

APP 2AD+2CH

114,4

158,95

246,4

200,75

127,6

APP 3AD

114,4

158,95

246,4

200,75

127,6

APP 3AD+1CH

122,1

166,65

254,1

208,45

135,3

APP 4AD

129,8

174,35

261,8

216,15

143

Release periods

3 days

7 days

28 days

14 days

7 days

Cancellation deadline

3 days

7 days

28 days

14 days

7 days

Cancellation penalty:

1st night

1st night

100 % of booked stay

2 nights

1st night

NO SHOW penalty:

10% of booked stay

30% of booked stay

100 % of booked stay

45 % of booked stay

30% of booked stay

Minimum stay:

4 nights

4 nights

4 nights

4 nights

4 nights

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-13

     

Slope view supplement pp pd

4,00 €

4,00

     

Christmas' Eve dinner / 25.12

50,00 €

30,00

     

New Year' Eve dinner

85,00 €

45,00

     

community tax

0,00 €

0,00

     

CHILDREN 6-13

         

* price including use of indoor swimming pool, parking, internet and kinder garden

* accommodation on BB - ON REQUEST only!

Early booking:

10% till 31.10

 HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
 In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.


 

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.