Хотел SAMOKOV 4*-Боровец
Хотел SAMOKOV 4*-Боровец
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No PictureSAMOKOV 4*

http://www.samokov.com/

29.12-04.01

05.01-12.01;

03.02-16.02

13.01-02.02; 17.02-26.02

20.12-28.12; 27.02-31.03

DOUBLE STANDARD / BB

51,7

38,5

33

26,4

SGL

68,2

55

49,5

42,9

DBL 1AD+1CH

77,55

57,75

49,5

39,6

DBL 1AD+2CH

103,4

77

66

52,8

DBL 2AD

103,4

77

66

52,8

DBL 2AD+1CH

103,4

77

66

52,8

DBL 3AD

144,76

107,8

92,4

73,92

DOUBLE STANDARD / HB

55

42,9

37,4

30,8

SGL

71,5

59,4

53,9

47,3

DBL 1AD+1CH

82,5

64,35

56,1

46,2

DBL 1AD+2CH

110

85,8

74,8

61,6

DBL 2AD

110

85,8

74,8

61,6

DBL 2AD+1CH

137,5

107,25

93,5

77

DBL 3AD

154

120,12

104,72

86,24

Release periods

21 days

10 days

10 days

5 days

Cancellation deadline

15 days

5 days

5 days

3 days

Cancellation penalty:

100 % of booked stay

1st night

1st night

1st night

NO SHOW penalty:

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

2 nights

Minimum stay:

5 nights

-

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

   

Christmas' Eve dinner / 25.12

35,00 €

20,00

   

New Year' Eve dinner

45,00 €

30,00

   

community tax

0,00 €

0,00

   

CHILDREN 6-13

       

* price including use of indoor swimming pool

Early booking:

15% till 31.10

10% till 30.11

day discounts for booking made after 01.12:

5=4; 14=12 and derivatives for arrivals in periods: 05.01-31.01 & 01.03-31.03

 HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.


 

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.