Хотел RILA 4*-Боровец
Хотел RILA 4*-Боровец
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture

 

 

 

Зима 2016/2017

RILA BOROVETS 4*

27.12-04.01

05.01-14.01; 26.01-18.02

15.01-25.01; 19.02-04.03

15.12-26.12; 05.03-18.03

19.03-12.04

DOUBLE STANDARD / HB

89,1

67,1

57,2

48,4

37,4

SGL

121

91,3

78,1

66

50,6

DBL 1AD+1CH

133,65

100,65

85,8

72,6

56,1

DBL 1AD+2CH

178,2

134,2

114,4

96,8

74,8

DBL 2AD

178,2

134,2

114,4

96,8

74,8

DBL 2AD+1CH

178,2

134,2

114,4

96,8

74,8

DBL 3AD

240,57

181,17

154,44

130,68

100,98

DOUBLE STANDARD SLOPE VIEW/ HB

91,3

69,3

59,4

50,6

39,6

SGL

123,2

93,5

80,3

68,2

52,8

DBL 1AD+1CH

136,95

103,95

89,1

75,9

59,4

DBL 1AD+2CH

182,6

138,6

118,8

101,2

79,2

DBL 2AD

182,6

138,6

118,8

101,2

79,2

DBL 2AD+1CH

182,6

138,6

118,8

101,2

79,2

DBL 3AD

246,51

187,11

160,38

136,62

106,92

STUDIO STANDARD / HB

89,1

67,1

57,2

48,4

37,4

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

STD 1AD+1CH

178,2

134,2

114,4

96,8

74,8

STD 1AD+2CH

188,1

144,1

124,3

106,7

84,7

STD 1AD+3CH

198

154

134,2

116,6

94,6

STD 2AD

178,2

134,2

114,4

96,8

74,8

STD 2AD+1CH

188,1

144,1

124,3

106,7

84,7

STD 2AD+2CH

198

154

134,2

116,6

94,6

STD 3AD

198

154

134,2

116,6

94,6

STD 3AD+1CH

207,9

163,9

144,1

126,5

104,5

STD 4AD

217,8

173,8

154

136,4

114,4

STUDIO SLOPE VIEW/ HB

91,3

69,3

59,4

50,6

39,6

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

STD 1AD+1CH

182,6

138,6

118,8

101,2

79,2

STD 1AD+2CH

192,5

148,5

128,7

111,1

89,1

STD 1AD+3CH

202,4

158,4

138,6

121

99

STD 2AD

182,6

138,6

118,8

101,2

79,2

STD 2AD+1CH

192,5

148,5

128,7

111,1

89,1

STD 2AD+2CH

202,4

158,4

138,6

121

99

STD 3AD

202,4

158,4

138,6

121

99

STD 3AD+1CH

212,3

168,3

148,5

130,9

108,9

STD 4AD

222,2

178,2

158,4

140,8

118,8

Release periods

30 days

10 days

7 days

5 days

3 days

Cancellation deadline

30 days

10 days

7 days

5 days

3 days

Cancellation penalty:

100 % of booked stay

1st night

1st night

1st night

1st night

NO SHOW penalty:

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

2 nights

2 nights

Minimum stay:

-

-

-

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

     

lunch supplement

12,00 €

6,00

     

a-la-carte dinner supplement

13,00 €

7,50

     

Christmas' Eve dinner / 25.12 or 07.01

36,00 €

18,00

     

New Year' Eve dinner

60,00 €

30,00

     

community tax

0,00 €

0,00

     

CHILDREN 2-12

       

* price including use of indoor swimming pool, jaccuzi, parking and WiFi at lobby area

Early booking:

10% till 15.10

A-la-carte dinner supplement: clients may choose between the Samokovi Mezze & Grill restaurant or the Champions Lobby Bar & Diner; dinner is on selected 3-course

a-la-carte menu; beverages are not included; advance booking required, confirmation is upon availability; can be pre-booked for 1 or more dinners per stay;

http://www.rilaborovets.com/en


HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.


ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.