Хотел LION 4* - Боровец
Хотел LION 4* - Боровец
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture

 

 

 

Зима 2016/2017

LION BOROVETS 4****

27.12-01.01

02.01-10.01; 11.02-17.02

17.12-26.12; 28.01-10.02

01.12-16.12; 11.01-27.01; 18.02-31.03

DOUBLE STANDARD / HB

62,7

35,2

33

30,8

SGL

121

51,7

48,4

44

DBL 1AD+1CH

109,725

61,6

57,75

53,9

DBL 2AD

125,4

70,4

66

61,6

DOUBLE LOW COST / HB

57,2

31,9

29,7

28,6

SGL

NO

NO

NO

NO

DBL 1AD+1CH

100,1

55,825

51,975

50,05

DBL 2AD

114,4

63,8

59,4

57,2

DOUBLE LARGE / HB

66

40,7

36,3

33

SGL

NO

NO

NO

NO

DBL 1AD+1CH

115,5

71,225

63,525

57,75

DBL 1AD+2CH

137,5

85,525

76,175

68,75

DBL 2AD

132

81,4

72,6

66

DBL 2AD+1CH

154

95,7

85,25

77

DBL 3AD

176

110

97,9

88

FAMILY ROOM / HB

71,5

47,3

45,1

39,6

SGL

NO

NO

NO

NO

FR 1AD+1CH

125,125

82,775

78,925

69,3

FR 1AD+2CH

147,125

97,075

91,575

80,3

FR 1AD+3CH

169,125

111,375

104,225

91,3

FR 2AD

143

94,6

90,2

79,2

FR 2AD+1CH

165

108,9

102,85

90,2

FR 2AD+2CH

187

123,2

115,5

101,2

FR 3AD

187

123,2

115,5

101,2

FR 3AD+1CH

209

137,5

128,15

112,2

FR 4 AD

231

151,8

140,8

123,2

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

242

154

143

132

SGL

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

242

154

143

132

APP 1AD+2CH

242

154

143

132

APP 1AD+3CH

242

154

143

132

APP 1AD+4CH

242

154

143

132

APP 2AD

242

154

143

132

APP 2AD+1CH

242

154

143

132

APP 2AD+2CH

242

154

143

132

APP 2AD+3CH

242

154

143

132

APP 3AD

242

154

143

132

APP 3AD+1CH

242

154

143

132

APP 3AD+2CH

242

154

143

132

APP 4AD

242

154

143

132

APP 4AD+1CH

242

154

143

132

APP 5AD

242

154

143

132

Release periods

28 days

14 days

7 days

7 days

Cancellation deadline

14 days

7 days

3 days

3 days

Cancellation penalty:

100 % of booked stay

1st night

1st night

1st night

NO SHOW penalty:

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

2 nights

Minimum stay:

5 nights

5 nights

5 nights

5 nights

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 4-12

   

Christmas' Eve dinner / 25.12

40,00 €

20,00

   

New Year' Eve dinner

70,00 €

35,00

   

community tax

0,00 €

0,00

   

CHILDREN 4-12

   

* price including use of indoor swimming pool, sauna, fitness and shuttle bus to first station

* DBL LOW COST - located on ground floor or rooms with slopping roof

Early booking:

20% till 30.09

 

10% till 31.10

day discounts:

7=6; 10=9 and 14=12 for arrival date 14.01 and all arrivals after 25.02

EB and day discounts are cumulative

http://borovetz.hotelslion.bg/default/home/en


HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.