Хотел ICEBERG 4*-Боровец
Хотел ICEBERG 4*-Боровец
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No PictureICEBERG 4*

http://www.iceberg-borovec.com/indexabouten.html

17.12-28.12;

15.01-28.01;

19.02-06.03

29.12-02.01

03.01-14.01;

29.01-18.02

07.03-31.03

DBL STANDART / HB

55

99

66

49,5

SGL

55

99

66

49,5

DBL 1AD+1CH

55

99

66

49,5

DBL 1AD+2CH

68,75

123,75

82,5

61,875

DBL 2AD

55

99

66

49,5

DBL 2AD+1CH

68,75

123,75

82,5

61,875

DBL 3AD

77

138,6

92,4

69,3

DBL VIP / HB

66

118,8

77

55

SGL

NO

NO

NO

NO

DBL 1AD+1CH

66

118,8

77

55

DBL 2AD

66

118,8

77

55

TRPL STANDART / HB

82,5

143

99

66

SGL

NO

NO

NO

NO

TRPL 1AD+1CH

82,5

143

99

66

TRPL 1AD+2CH

82,5

143

99

66

TRPL 2AD

82,5

143

99

66

TRPL 2AD+1CH

82,5

143

99

66

TRPL 3AD

82,5

143

99

66

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

110

198

132

77

SGL

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CHD

110

198

132

77

APP 1AD+2CHD

110

198

132

77

APP 1AD+3CHD

110

198

132

77

APP 1AD+4CHD

128,33

231

154

89,8

APP 1AD+5CHD

146,66

264

176

102,66

APP 2AD

110

198

132

77

APP 2AD+1CHD

110

198

132

77

APP 2AD+2CHD

110

198

132

77

APP 2AD+3CHD

128,33

231

154

89,83

APP 2AD+4CHD

146,66

264

176

102,66

APP 3AD

110

198

132

77

APP 3AD+1CHD

128,33

231

154

89,83

APP 3AD+2CHD

146,66

264

176

102,66

APP 3AD+3CHD

165

297

198

115,5

APP 4AD

139,33

250,8

167,2

97,53

APP 4AD+1CH

157,66

283,8

189,2

110,36

APP 4AD+2CH

176

316,8

211,2

123,2

APP 5AD

168,66

303,6

202,4

118,06

APP 5AD+1CH

187

336,6

224,4

130,9

APP 6AD

198

356,4

237,6

138,6

ONE BEDROOM APARTMENT VIP / HB

132

231

143

92,4

SGL

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CHD

132

231

143

92,4

APP 1AD+2CHD

132

231

143

92,4

APP 1AD+3CHD

132

231

143

92,4

APP 1AD+4CHD

148,5

259,875

160,87

103,95

APP 1AD+5CHD

165

288,75

178,75

115,5

APP 2AD

132

231

143

92,4

APP 2AD+1CHD

132

231

143

92,4

APP 2AD+2CHD

132

231

143

92,4

APP 2AD+3CHD

148,5

259,875

160,875

103,95

APP 2AD+4CHD

165

288,75

178,75

115,5

APP 3AD

132

231

143

92,4

APP 3AD+1CHD

154

269,5

166,83

107,8

APP 3AD+2CHD

148,5

259,875

160,875

103,95

APP 3AD+3CHD

165

288,75

178,75

115,5

APP 4AD

167,2

292,6

181,13

117,04

APP 4AD+1CH

189,2

331,1

204,96

132,44

APP 4AD+2CH

211,2

369,6

228,8

147,84

APP 5AD

202,4

354,2

219,26

141,68

APP 5AD+1CH

224,4

392,7

243,1

157,08

APP 6AD

237,6

415,8

257,4

166,32

Release periods:

7 days

21 days

14 days

5 days

Cancellation periods:

5 days

14 days

10 days

3 days

Cancellation penalty:

1st night

100 % of booked stay

1st night

1st night

NO SHOW penalty:

2 nights

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

Minimum stay:

5 nights

5 nights

5 nights

5 nights

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-13

   

Parking supplement pd

5,50 €

-

   

New Year' Eve dinner

80,00 €

40,00

   

community tax

4,00 €

4,00

   

CHILDREN 2-13

       

* price including use of indoor swimming pool, jakuzzi and fitness

early booking:

15 % till 31.10

10 % till 30.11

   

day discounts: 7=6 and derivatives for arrivals in periods: 15.01-28.01 and 05.03-31.03

day discounts: 6=5 and derivatives for arrivals in periods: 05.03-31.03

 HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.


 

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.