Хотел FLORA 4* Main Building - Боровец
Хотел FLORA 4* Main Building - Боровец
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No PictureЗима 2016/2017

FLORA MAIN BUILDING 4*

27.12-03.01

20.12-26.12;

04.01-10.01;

01.02-28.02

11.01-31.01; 01.03-31.03

STUDIO / RO

44

28,05

20,9

SGL

NO

NO

NO

STD 1AD+1CH

88

56,1

41,8

STD 1AD+2CH

88

56,1

41,8

STD 1AD+3CH

88

56,1

41,8

STD 2AD

88

56,1

41,8

STD 2AD+1CH

88

56,1

41,8

STD 3AD

104,5

72,6

58,3

ONE BEDROOM APARTMENT / RO

57,2

33,55

30,8

SGL

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

114,4

67,1

61,6

APP 1AD+2CH

114,4

67,1

61,6

APP 1AD+3CH

114,4

67,1

61,6

APP 2AD

114,4

67,1

61,6

APP 2AD+1CH

114,4

67,1

61,6

APP 2AD+2CH

114,4

67,1

61,6

APP 3AD

130,9

83,6

78,1

APP 3AD+1CH

130,9

83,6

78,1

APP 4AD

147,4

100,1

94,6

Release periods:

20 days

10 days

3 days

Cancellation periods:

20 days

7 days

1 days

Cancellation penalty:

100 % of booked stay

1st night

1st night

Minimum stay:

-

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

 

BB supplement

5,00 €

2,50

 

HB supplement

15,00 €

7,50

 

New Year' Eve dinner

50,00 €

25,00

 

use of swimming pool

3,00 €

2,00

 

community tax

0,00 €

0,00

 

CHILDREN 2-12

   

early booking:

10 % till 31.10

 

7 % till 30.11

day discounts for booking made after 01.12:

7=6; 10=8 and derivatives for arrivals after 04.03

http://www.flora-residence.sat1977.com/en_html/index_en.html


HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.