Хотел FESTA WINTER PALACE 5* - Боровец
Хотел FESTA WINTER PALACE 5* - Боровец
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
FESTA WINTER PALACE 5*

http://festawinterpalace.com/?lng=en

01.12-21.12

22.12-28.12

29.12-01.01

02.01-13.01

14.01-25.01

26.01-15.02

05.03-09.04

DBL STANDART / BB

34,1

48,4

92,4

55

44

55

35,2

SGL

51,7

77

184,8

99

70,4

82,5

52,8

DBL 1AD+1CH

51,15

72,6

138,6

82,5

66

82,5

52,8

DBL 1AD+2CH

68,2

96,8

184,8

110

88

110

70,4

DBL 2AD

68,2

96,8

184,8

110

88

110

70,4

DBL 2AD+1CH

68,2

96,8

184,8

110

88

110

70,4

DBL 3AD

92,07

130,68

249,48

148,5

118,8

148,5

95,04

JUNIOR SUITE / BB

40,7

57,2

108,9

64,9

51,7

64,9

41,8

SGL

81,4

114,4

217,8

129,8

103,4

129,8

83,6

JS 1AD+1CH

81,4

114,4

217,8

129,8

103,4

129,8

83,6

JS 1AD+2CH

81,4

114,4

217,8

129,8

103,4

129,8

83,6

JS 1AD+3CH

93,61

131,56

250,47

149,27

118,91

149,27

96,14

JS 2AD

81,4

114,4

217,8

129,8

103,4

129,8

83,6

JS 2AD+1CH

81,4

114,4

217,8

129,8

103,4

129,8

83,6

JS 2AD+2CH

93,61

131,56

250,47

149,27

118,91

149,27

96,14

JS 3AD

109,89

154,44

294,03

175,23

139,59

175,23

112,86

JS 3AD+1CH

109,89

154,44

294,03

175,23

139,59

175,23

112,86

ONE BEDROOM APARTMENT / BB

44

62,7

119,9

71,5

57,2

71,5

46,2

SGL

88

125,4

239,8

143

114,4

143

92,4

APP 1AD+1CH

88

125,4

239,8

143

114,4

143

92,4

APP 1AD+2CH

88

125,4

239,8

143

114,4

143

92,4

APP 1AD+3CH

101,2

144,21

275,77

164,45

131,56

164,45

106,26

APP 2AD

88

125,4

239,8

143

114,4

143

92,4

APP 2AD+1CH

88

125,4

239,8

143

114,4

143

92,4

APP 2AD+2CH

101,2

144,21

275,77

164,45

131,56

164,45

106,26

APP 3AD

118,8

169,29

323,73

193,05

154,44

193,05

124,74

Release periods:

2 days

3 days

21 days

7 days

7 days

5 days

2 days

Cancellation periods:

2 days

3 days

21 days

7 days

7 days

5 days

2 days

Cancellation penalty:

1st night

1st night

100 % of booked stay

1st night

1st night

2nd night

4th night

NO SHOW penalty:

2 nights

2 nights

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

2 nights

2 nights

Minimum stay:

-

-

5 nights

-

-

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 3-13

 

HB supplement

15,00 €

7,00

     

CHILDREN 3-13

Christmas' Eve dinner / 25.12

50,00 €

25,00

New Year' Eve dinner

100,00 €

50,00

community tax

0,00 €

0,00

* price including use of indoor swimming pool, fitnes, sauna, steam bath, relax room and contrast showers

early booking: 15 % till 30.09 / 10 % till 31.10

day discounts valid for booking made after 01.12: 7=6; 14=12

and derivatives for arrivals in periods: 01.12-21.12; 08.01-15.02 and after 05.03.

  HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.