Хотел PERUN LODGE 4* - Банско
Skip Navigation Links.
Collapse Зима Банско 2017/2018Зима Банско 2017/2018
MURITE CLUB HOTEL 4* - Банско
Хотел BANDERITSA 4* - Банско
Хотел BANSKO SPA & HOLIDAYS 4* - Банско
Хотел BELVEDERE HOLIDAY CLUB 4* - Банско
Хотел EMERALD 4* – Банско
REDENKA HOLIDAY CLUB - Банско
Хотел EVELINA PALACE 4*- Банско
Хотел GARDENIA 4* – Банско
Хотел KATARINO SPA 4* - Банско-Разлог
КЕМПИНСКИ ГРАНД АРЕНА 5*****
Хотел LION 4* – Банско
Хотел LUCKY BANSKO 4* - Банско
Хотел MPM GUINNESS 4****+ - Банско
Хотел PERUN LODGE 4* - Банско
Хотел PIRIN 4* - Банско
PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5*****
Хотел BANSKO 4* - Банско
Хотел St. IVAN RILSKI 4* - Банско
Хотел STRAZHITE 4* - Банско
Хотел ASPEN GOLF SKI&SPA RESORT, 4*- Разлог / Банско
Хотел “GREEN LIFE SKI & SPA 4*„-Банско
Хотел “GREEN WOOD 4****” -Банско/Разлог
PIRIN GOLF HOTEL AND SPA 5*
Хотел St.GEORGE SKI&SPA 4* Банско
Хотел SUNRISE 4* - Банско
PIRIN PLACE 3* - Банско
Хотел APARTHOTEL COMFORT 3*
Хотел CASA KARINA 3*
Хотел APART HOTEL BELMONT 3*
Хотел ASEVA HOUSE 3*
Хотел ADEONA APARTHOTEL 3*
ALL SEASONS CLUB 4*
APARTHOTEL ASPEN 4*
ASTERA BANSKO 4*
GRAND HOTEL BANSKO 4*
ROYALE PARK AND SPA 4*
APART HOTEL GRAND MONTANA 3*
HOTEL TANE 4*
MPM SPORT 4*
ORPHEY 4*
ROYAL APART HOTEL
VIHREN PALACE 4*
VIHREN VILLAS KATARINO 4*
APARTHOTEL FLORIMONT HEIGHTS
ICEBERG 3*
MURA 3*
ROYAL TOWERS 3*
RODINA 3*
MARTIN 3*
APART HOTEL MOUNTVIEW LODGE 3*
MOUNTAIN PARADISE 3*
MOUNTINE PARADISE III 4*
APART COMPLEX MOUNTAIN DREAM 4*
EVERGREEN APARTHOPTEL & SPA 3*
CHATEAU 4*
ELITSA 3*
DUMANOV 3*
APARTHOTEL COMFORT 3*
Terra Complex
APART HOTEL BELMONT 3*
HERMES 3*
Хотел Регнум 5* - Банско
Бања Банско- Аспа Вила
Хотел Зара 4*
Хотел WINSLOW - Банско
Хотел Amira 3* - Банско
Хотел ELENA LODGE 3* - Банско
Хотел GLAZNE 4* - Банско
Хотел GRAND ROYALE 4* - Банско
Хотел SHATO 4* - Банско
Хотел TRINITY 4* - Банско
Хотел 3 MOUNTAINS 3* - Банско
Хотел BALKAN JEWEL 3* - Банско
Хотел ELIDA 3* - Банско
Хотел KRALEV DVOR 3* - Банско
Хотел Lazur 3* - Банско
Хотел LINA FAMILY HOTEL 3* - Банско
Хотел - OLYMP 3* - Банско
Expand Зима Боровец 2016/2017Зима Боровец 2016/2017
Expand Зима Пампорово 2016/2017Зима Пампорово 2016/2017
Хотел PERUN LODGE 4* - Банско
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture

 

 

PERUN LODGE 4*

http://www.mpmhotels.bg/

29.12-04.01

05.01-12.01

23.12-28.12;

13.01-19.01;

04.02-04.03

20.01-03.02

01.12-22.12;

05.03-20.04

STUDIO / HB

62,7

45,1

34,1

38,5

31,9

SGL

125,4

90,2

50,6

55

48,4

STD 1AD+1CH

109,725

78,925

59,675

67,375

55,825

STD 1AD+2CH

126,225

95,425

76,175

83,875

72,325

STD 2AD

125,4

90,2

68,2

77

63,8

STD 2AD+1CH

141,9

106,7

84,7

93,5

80,3

STD 3AD

169,29

121,77

92,07

103,95

86,13

JUNIOR SUITE / HB

68,2

50,6

36,3

40,7

34,1

SGL

136,4

101,2

72,6

81,4

68,2

STD 1AD+1CH

119,35

88,55

63,525

71,225

59,675

STD 1AD+2CH

135,85

105,05

80,025

87,725

76,175

STD 2AD

136,4

101,2

72,6

81,4

68,2

STD 2AD+1CH

152,9

117,7

89,1

97,9

84,7

STD 3AD

184,14

136,62

98,01

109,89

92,07

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

68,2

50,6

36,3

40,7

34,1

SGL

136,4

101,2

72,6

81,4

68,2

APP 1AD+1CH

119,35

88,55

63,525

71,225

59,675

APP 1AD+2CH

135,85

105,05

80,025

87,725

76,175

APP 1AD+3CH

152,35

121,55

96,525

104,225

92,675

APP 2AD

136,4

101,2

72,6

81,4

68,2

APP 2AD+1CH

152,9

117,7

89,1

97,9

84,7

APP 2AD+2CH

169,4

134,2

105,6

114,4

101,2

APP 3AD

184,14

136,62

98,01

109,89

92,07

APP 3AD+1CH

200,64

153,12

114,51

126,39

108,57

APP 4AD

231,88

172,04

123,42

138,38

115,94

Release periods

21 days

14 days

7 days

7 days

3 days

Cancellation periods

21 days

14 days

7 days

7 days

3 days

Cancellation penalty

100% of booked stay

100% of booked stay

1st night

1st night

1st night

NO SHOW penalty

100% of booked stay

100% of booked stay

2 nights

2 nights

2 nights

Minimum stay

4 nights

-

-

-

-

SUPPLEMENTS

ADULT

CHILD 5-12

     

BB reduction

1,50 €

0,75

     

parking supplement

9,00 €

-

     

New Year' Eve dinner at main restaurant

71,00 €

36,00

     

New Year' Eve dinner at restaurant-garden

61,00 €

31,00

     

community tax

0,00 €

0,00

     

CHILDREN 5-12

         

* price including use of indoor swimming pool, sauna, steam bath, fitnes, WiFi at public areas and shuttle bus to first station

early booking:

25 % till 31.07

20 % till 30.09

15 % till 31.10

10 % till 30.11

day discounts:14=12; 7=6 and derivatives for arrivals till 21.12, 13.01- 20.01 and arrivals after 20.02

EB and day discounts are cumulative

 HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.PERUN 4*

http://www.hotelperunbansko.com/

01.12-21.12;

09.01-18.01;

04.02-31.03

19.01-03.02

22.12-28.12;

02.01-08.01

29.12-01.01

DBL ECONOMY / HB

30,8

36,3

42,9

67,1

SGL

40,7

51,7

67,1

112,2

DBL 1AD+1CH

53,9

63,525

75,075

117,425

DBL 1AD+2CH

61,6

72,6

85,8

134,2

DBL 2AD

61,6

72,6

85,8

134,2

DBL 2AD+1CH 6-12

77

90,75

107,25

167,75

DBL 3AD

86,24

101,64

120,12

187,88

DBL NO BALKONY / HB

31,9

37,4

44

68,2

SGL

42,9

53,9

69,3

114,4

DBL 1AD+1CH

55,825

65,45

77

119,35

DBL 1AD+2CH

63,8

74,8

88

136,4

DBL 2AD

63,8

74,8

88

136,4

DBL 2AD+1CH 6-12

79,75

93,5

110

170,5

DBL 3AD

89,32

104,72

123,2

190,96

DBL WITH BALKONY / HB

34,1

39,6

46,2

70,4

SGL

46,2

57,2

72,6

118,8

DBL 1AD+1CH

59,675

69,3

80,85

123,2

DBL 1AD+2CH

68,2

79,2

92,4

140,8

DBL 2AD

68,2

79,2

92,4

140,8

DBL 2AD+1CH 6-12

85,25

99

115,5

176

DBL 3AD

95,48

110,88

129,36

197,12

JUNIOR SUITE / HB

82,5

96,8

114,4

171,6

SGL

82,5

96,8

114,4

171,6

JS 1AD+1CH

82,5

96,8

114,4

171,6

JS 1AD+2CH

82,5

96,8

114,4

171,6

JS 1AD+3CH

103,125

121

143

214,5

JS 2AD

82,5

96,8

114,4

171,6

JS 2AD+1CH

82,5

96,8

114,4

171,6

JS 2AD+2CH

103,125

121

143

214,5

JS 3AD

115,5

135,52

160,16

240,24

JS 3AD+1CH

115,5

135,52

160,16

240,24

Release periods:

7 days

7 days

10 days

01.12.2017

Cancellation periods:

5 days

5 days

7 days

01.12.2017

Cancellation penalty:

1st night

1st night

1st night

100 % of booked stay

NO SHOW penalty:

2 nights

2 nights

2 nights

100 % of booked stay

Cancellation periods for early booking:

20 days

20 days

20 days

01.12.2017

Cancellation penalty for early booking:

50 % of booked stay

50 % of booked stay

50 % of booked stay

50 % of booked stay

Cancellation periods for early booking:

7 days

7 days

7 days

07.12.2017

Cancellation penalty for early booking or NO SHOW:

100 % of booked stay

100 % of booked stay

100 % of booked stay

100 % of booked stay

Minimum stay:

2 nights

2 nights

3 nights

3 nights

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 2-12

   

lunch package supplement

7,00 €

3,50

   

Christmas' Eve dinner / 25.12

30,00 €

15,00

   

New Year' Eve dinner

70,00 €

35,00

   

community tax

0,00 €

0,00

   

CHILDREN 2-12

       

* price including use of indoor swimming pool, fitnes, sauna, WiFi at the lobby and shittle to lift station

early booking:

10 % till 31.10

5 % till 30.11

   
 HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.
       

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА !!! Нов 5-ѕвезден хотел во подножјето на Пирин планина. Луксузниот стил создава пријатна,спокојна и опуштена атмосфера. Идеално место за опуштање со своите два ресторани, лоби барот и СПА Центарот.
Срцето на Краков, дворецот Wawel, катедралата Св.Станислав и Вацлави и кралевскиот дворец од XIV век. Пешачкиот дел опфаќа разглед на главниот плоштад и еден од најголемите средновековни плоштади во Европа, каде се наоѓаат споменикот на Адам Мицкјевиќ познат полски поет, готската црква Св. Марија, Флоријанкса улица, Еврејскиот дел Казимерц...
Будимпешта, убавица на Дунав - споменикот на Милениумот, операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, парламентот, црквата Св. Стефан, мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата...
Истанбул, приказна од Ориентот - Аксарај, Бејазитовата џамија, Универзитетот, Лалели Џамијата, Римскиот Аквадукт, Златен Рог, Хотелот Пера Палас (каде Агата Кристи го напишала светски познатиот роман Ориент Експрес), плоштадот Таксим, Бешикташ стадионот, Галата кула, Египетскиот пазар, Јени џамија, Рустем Пашина Џамија, Патријаршијата, Фатих џамија...
Грузија е земја на митови и легенди. Во неа според грчките митови Јасон со Арнаутите го пронашол златното руно, а Зевс го приковал Прометеј. Според библиските легенди Новата арка застанала на планината Арарт. Од тројцата синови на Ное, Сем, Хем и Јафет, кои се разделиле кога потопот завршил, Јафет останал на Кавказот.
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
info@magelantravel.com.mk
magelanclub@magelantravel.com.mk

Има моментално присутни.