Хотел LION 4* – Банско
Skip Navigation Links.
Collapse Зима Банско 2016/2017Зима Банско 2016/2017
MURITE CLUB HOTEL 4* - Банско
Хотел BANDERITSA 4* - Банско
Хотел BANSKO SPA & HOLIDAYS 4* - Банско
Хотел BELVEDERE HOLIDAY CLUB 4* - Банско
Хотел EMERALD 4* – Банско
REDENKA HOLIDAY CLUB - Банско
Хотел EVELINA PALACE 4*- Банско
Хотел GARDENIA 4* – Банско
Хотел KATARINO SPA 4* - Банско-Разлог
КЕМПИНСКИ ГРАНД АРЕНА 5*****
Хотел LION 4* – Банско
Хотел LUCKY BANSKO 4* - Банско
Хотел MPM GUINNESS 4****+ - Банско
Хотел PERUN LODGE 4* - Банско
Хотел PIRIN 4* - Банско
PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5*****
Хотел BANSKO 4* - Банско
Хотел St. IVAN RILSKI 4* - Банско
Хотел STRAZHITE 4* - Банско
Хотел ASPEN GOLF SKI&SPA RESORT, 4*- Разлог / Банско
Хотел “GREEN LIFE SKI & SPA 4*„-Банско
Хотел “GREEN WOOD 4****” -Банско/Разлог
PIRIN GOLF HOTEL AND SPA 5*
Хотел St.GEORGE SKI&SPA 4* Банско
Хотел SUNRISE 4* - Банско
PIRIN PLACE 3* - Банско
Хотел APARTHOTEL COMFORT 3*
Хотел CASA KARINA 3*
Хотел APART HOTEL BELMONT 3*
Хотел ASEVA HOUSE 3*
Хотел ADEONA APARTHOTEL 3*
ALL SEASONS CLUB 4*
APARTHOTEL ASPEN 4*
ASTERA BANSKO 4*
GRAND HOTEL BANSKO 4*
GRAND ROYALE 4*
APART HOTEL GRAND MONTANA 3*
MARAYA 4*
MPM SPORT 4*
ORPHEY 4*
ROYAL HOTEL
VIHREN PALACE 4*
VIHREN VILLAS KATARINO 4*
APARTHOTEL FLORIMONT HEIGHTS
ICEBERG 3*
MURA 3*
ROYAL TOWERS 3*
RODINA 3*
RAZLOG 3*
APART HOTEL MOUNTVIEW LODGE 3*
MOUNTAIN ROMANCE 3*
MOUNTINE PARADISE III 4*
APART COMPLEX MOUNTAIN DREAM 4*
EVERGREEN APARTHOPTEL & SPA 3*
CHALET ELEGANT 3*
ELITSA 3*
DUMANOV 3*
APARTHOTEL COMFORT 3*
Terra Complex
APART HOTEL BELMONT 3*
ASEVA HOUSE 3*
Хотел Регнум 5* - Банско
Бања Банско- Аспа Вила
Хотел Зара 4*
Хотел WINSLOW ELEGANCE - Банско
Хотел WINSLOW HIGHLAND - Банско
Хотел WINSLOW INFINITY & SPA - Банско
Хотел MARTIN 3* - Банско
Хотел ELENA LODGE 3* - Банско
Хотел GLAZNE 4* - Банско
Хотел GRAND ROYALE 4* - Банско
Хотел SHATO 4* - Банско
Хотел TRINITY 4* - Банско
Хотел 3 MOUNTAINS 3* - Банско
Хотел BALKAN JEWEL 3* - Банско
Хотел ELIDA 3* - Банско
Хотел KRALEV DVOR 3* - Банско
Хотел Lazur 3* - Банско
Хотел LINA FAMILY HOTEL 3* - Банско
Хотел - OLYMP 3* - Банско
Expand Зима Боровец 2016/2017Зима Боровец 2016/2017
Expand Зима Пампорово 2016/2017Зима Пампорово 2016/2017
Хотел LION 4* – Банско
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture


LION 4*

27.12-01.01

02.01-10.01

17.12-26.12; 28.01-17.02

01.12-16.12; 11.01-27.01; 18.02-31.03

DOUBLE STANDARD / HB

64,9

44

36,3

34,1

SGL

129,8

71,5

55

50,6

DBL 1AD+1CH

113,575

77

63,525

59,675

DBL 1AD+2CH

135,575

93,5

76,725

71,225

DBL 2AD

129,8

88

72,6

68,2

DBL 2AD+1CH

151,8

104,5

85,8

79,75

DBL 3AD

173,8

121

99

91,3

DOUBLE LOW COST / HB

59,4

39,6

35,2

33

SGL

NO

NO

NO

NO

DBL 1AD+1CH

103,95

69,3

61,6

57,75

DBL 1AD+2CH

125,95

85,8

74,8

69,3

DBL 2AD

118,8

79,2

70,4

66

DBL 2AD+1CH

140,8

95,7

83,6

77,55

DBL 3AD

162,8

112,2

96,8

89,1

FAMILY ROOM / HB

77

60,5

44

39,6

SGL

NO

NO

NO

NO

FR 1AD+1CH

134,75

105,875

77

69,3

FR 1AD+2CH

156,75

122,375

90,2

80,85

FR 1AD+3CH

178,75

138,875

103,4

92,4

FR 2AD

154

121

88

79,2

FR 2AD+1CH

176

137,5

101,2

90,75

FR 2AD+2CH

198

154

114,4

102,3

FR 3AD

198

154

114,4

102,3

FR 3AD+1CH

220

170,5

127,6

113,85

FR 4 AD

242

187

140,8

125,4

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

264

198

143

132

SGL

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

264

198

143

132

APP 1AD+2CH

264

198

143

132

APP 1AD+3CH

264

198

143

132

APP 1AD+4CH

264

198

143

132

APP 2AD

264

198

143

132

APP 2AD+1CH

264

198

143

132

APP 2AD+2CH

264

198

143

132

APP 2AD+3CH

264

198

143

132

APP 3AD

264

198

143

132

APP 3AD+1CH

264

198

143

132

APP 3AD+2CH

264

198

143

132

APP 4AD

264

198

143

132

APP 4AD+1CH

264

198

143

132

APP 5AD

264

198

143

132

Release periods

28 days

14 days

7 days

7 days

Cancellation deadline

14 days

7 days

3 days

3 days

Cancellation penalty:

100 % of booked stay

1st night

1st night

1st night

NO SHOW penalty:

100 % of booked stay

2 nights

2 nights

2 nights

Minimum stay:

5 nights

5 nights

5 nights

5 nights

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 4-12

   

Christmas' Eve dinner / 25.12

40,00 €

20,00

   

New Year' Eve dinner

70,00 €

35,00

   

community tax

1,00 €

0,50

   

CHILDREN 4-12

 

* price including use of indoor swimming pool, fitness and shuttle bus to first station

* DBL LOW COST - located on ground floor or rooms with slopping roof

Early booking:

20% till 30.09

 

10% till 31.10

day discounts:

7=6; 10=9 and 14=12 for arrival date 14.01 and all arrivals after 25.02

EB and day discounts are cumulative

http://bansko.hotelslion.bg/default/home/en

HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.