Хотел GARDENIA 4* – Банско
Skip Navigation Links.
Collapse Зима Банско 2016/2017Зима Банско 2016/2017
MURITE CLUB HOTEL 4* - Банско
Хотел BANDERITSA 4* - Банско
Хотел BANSKO SPA & HOLIDAYS 4* - Банско
Хотел BELVEDERE HOLIDAY CLUB 4* - Банско
Хотел EMERALD 4* – Банско
REDENKA HOLIDAY CLUB - Банско
Хотел EVELINA PALACE 4*- Банско
Хотел GARDENIA 4* – Банско
Хотел KATARINO SPA 4* - Банско-Разлог
КЕМПИНСКИ ГРАНД АРЕНА 5*****
Хотел LION 4* – Банско
Хотел LUCKY BANSKO 4* - Банско
Хотел MPM GUINNESS 4****+ - Банско
Хотел PERUN LODGE 4* - Банско
Хотел PIRIN 4* - Банско
PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5*****
Хотел BANSKO 4* - Банско
Хотел St. IVAN RILSKI 4* - Банско
Хотел STRAZHITE 4* - Банско
Хотел ASPEN GOLF SKI&SPA RESORT, 4*- Разлог / Банско
Хотел “GREEN LIFE SKI & SPA 4*„-Банско
Хотел “GREEN WOOD 4****” -Банско/Разлог
PIRIN GOLF HOTEL AND SPA 5*
Хотел St.GEORGE SKI&SPA 4* Банско
Хотел SUNRISE 4* - Банско
PIRIN PLACE 3* - Банско
Хотел APARTHOTEL COMFORT 3*
Хотел CASA KARINA 3*
Хотел APART HOTEL BELMONT 3*
Хотел ASEVA HOUSE 3*
Хотел ADEONA APARTHOTEL 3*
ALL SEASONS CLUB 4*
APARTHOTEL ASPEN 4*
ASTERA BANSKO 4*
GRAND HOTEL BANSKO 4*
GRAND ROYALE 4*
APART HOTEL GRAND MONTANA 3*
MARAYA 4*
MPM SPORT 4*
ORPHEY 4*
ROYAL HOTEL
VIHREN PALACE 4*
VIHREN VILLAS KATARINO 4*
APARTHOTEL FLORIMONT HEIGHTS
ICEBERG 3*
MURA 3*
ROYAL TOWERS 3*
RODINA 3*
RAZLOG 3*
APART HOTEL MOUNTVIEW LODGE 3*
MOUNTAIN ROMANCE 3*
MOUNTINE PARADISE III 4*
APART COMPLEX MOUNTAIN DREAM 4*
EVERGREEN APARTHOPTEL & SPA 3*
CHALET ELEGANT 3*
ELITSA 3*
DUMANOV 3*
APARTHOTEL COMFORT 3*
Terra Complex
APART HOTEL BELMONT 3*
ASEVA HOUSE 3*
Хотел Регнум 5* - Банско
Бања Банско- Аспа Вила
Хотел Зара 4*
Хотел WINSLOW ELEGANCE - Банско
Хотел WINSLOW HIGHLAND - Банско
Хотел WINSLOW INFINITY & SPA - Банско
Хотел MARTIN 3* - Банско
Хотел ELENA LODGE 3* - Банско
Хотел GLAZNE 4* - Банско
Хотел GRAND ROYALE 4* - Банско
Хотел SHATO 4* - Банско
Хотел TRINITY 4* - Банско
Хотел 3 MOUNTAINS 3* - Банско
Хотел BALKAN JEWEL 3* - Банско
Хотел ELIDA 3* - Банско
Хотел KRALEV DVOR 3* - Банско
Хотел Lazur 3* - Банско
Хотел LINA FAMILY HOTEL 3* - Банско
Хотел - OLYMP 3* - Банско
Expand Зима Боровец 2016/2017Зима Боровец 2016/2017
Expand Зима Пампорово 2016/2017Зима Пампорово 2016/2017
Хотел GARDENIA 4* – Банско
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No PictureGARDENIA 4*

01.12-06.12; 10.12-22.12

23.12-28.12; 18.02-04.03

29.12-02.01

03.01-07.01

08.01-20.01

21.01-17.02

05.03-31.03

DBL STANDART / HB

23,1

27,5

59,4

37,4

29,7

31,9

20,9

SGL

34,65

41,25

118,8

56,1

44,55

47,85

31,35

DBL 1AD+1CH

39,27

46,75

118,8

63,58

50,49

54,23

35,53

DBL 1AD+2CH

50,82

60,5

148,5

82,28

65,34

70,18

45,98

DBL 2AD

46,2

55

118,8

74,8

59,4

63,8

41,8

DBL 2AD+1CH

57,75

68,75

148,5

93,5

74,25

79,75

52,25

DBL 3AD

62,37

74,25

160,38

100,98

80,19

86,13

56,43

FAMILY ROOM / HB

23,1

27,5

59,4

37,4

29,7

31,9

20,9

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

NO

NO

FR 1AD+1CH

69,3

82,5

178,2

112,2

89,1

95,7

62,7

FR 1AD+2CH

69,3

82,5

178,2

112,2

89,1

95,7

62,7

FR 1AD+3CH

69,3

82,5

178,2

112,2

89,1

95,7

62,7

FR 1AD+3CH 0-7 y.o.

69,3

82,5

178,2

112,2

89,1

95,7

62,7

FR 2AD

69,3

82,5

178,2

112,2

89,1

95,7

62,7

FR 2AD+1CH

69,3

82,5

178,2

112,2

89,1

95,7

62,7

FR 2AD+2CH

69,3

82,5

178,2

112,2

89,1

95,7

62,7

FR 3AD

69,3

82,5

178,2

112,2

89,1

95,7

62,7

DBL ECONOMY / HB

20,9

25,3

57,2

35,2

27,5

29,7

18,7

SGL

37,4

45,1

114,4

62,7

48,4

52,8

33

DBL 1AD+1CH

35,53

43,01

114,4

59,84

46,75

50,49

31,79

DBL 2AD

41,8

50,6

114,4

70,4

55

59,4

37,4

DBL LUX / HB

33

38,5

71,5

49,5

39,6

42,9

33

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

NO

NO

DBL 1AD+1CH

56,1

65,45

143

84,15

67,32

72,93

56,1

DBL 1AD+2CH

72,6

84,7

178,75

108,9

87,12

94,38

72,6

DBL 1AD+3CH

89,1

103,95

214,5

133,65

106,92

115,83

89,1

DBL 1AD+3CH 0-7 y.o.

66

77

143

99

79,2

85,8

66

DBL 2AD

66

77

143

99

79,2

85,8

66

DBL 2AD+1CH

82,5

96,25

178,75

123,75

99

107,25

82,5

DBL 2AD+2CH

99

115,5

214,5

148,5

118,8

128,7

99

DBL 3AD

89,1

103,95

193,05

133,65

106,92

115,83

89,1

ONE BEDROOM APARTMENT / HB

44

49,5

82,5

60,5

50,6

53,9

44

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

74,8

84,15

165

102,85

86,02

91,63

74,8

APP 1AD+2CH

96,8

108,9

206,25

133,1

111,32

118,58

96,8

APP 1AD+3CH

118,8

133,65

247,5

163,35

136,62

145,53

118,8

APP 1AD+3CH 0-7 y.o.

88

99

165

121

101,2

107,8

88

APP 2AD

88

99

165

121

101,2

107,8

88

APP 2AD+1CH

110

123,75

206,25

151,25

126,5

134,75

110

APP 2AD+2CH

132

148,5

247,5

181,5

151,8

161,7

132

APP 3AD

118,8

133,65

222,75

163,35

136,62

145,53

118,8

Release periods:

10 days

14 days

21 days

14 days

14 days

14 days

10 days

Cancellation periods:

7 days

10 days

14 days

10 days

10 days

10 days

7 days

Cancellation penalty:

1st night

1st night

100% of booked stay

1st night

1st night

1st night

1st night

NO SHOW penalty

50 % of booked stay

50 % of booked stay

100% of booked stay

50 % of booked stay

50 % of booked stay

50 % of booked stay

50 % of booked stay

Minimum stay:

-

-

-

-

-

-

-

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 7-14

         

Christmas dinner / 25.12

25,00 €

12,50

         

New Year' Eve dinner first floor in Mehana

90,00 €

40,00

         

New Year' Eve dinner second floor in Mehana

50,00 €

25,00

       

Balkony - on request per room/day

8,00 €

     

community tax

0,00 €

0,00

     

CHILDREN 7-14

         

* price including use of indoor swimming pool, steam bath, sauna, jaccuzi, fitnes, KIDS club till 3 hrs, internet and shuttle to lift station

early booking:

20 % till 30.09

 

15 % till 31.10

 

10 % till 30.11

Cancelation penalty for reservation with early booking discounts - 50% of booked stay.

day discounts:

7=6 and derivatives for stay till 28.12 and arrivals after 03.01

EB and day discounts are combinable

http://parkhotelgardenia.com/

HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.