Хотел EVELINA PALACE 4*- Банско
Skip Navigation Links.
Collapse Зима Банско 2016/2017Зима Банско 2016/2017
MURITE CLUB HOTEL 4* - Банско
Хотел BANDERITSA 4* - Банско
Хотел BANSKO SPA & HOLIDAYS 4* - Банско
Хотел BELVEDERE HOLIDAY CLUB 4* - Банско
Хотел EMERALD 4* – Банско
REDENKA HOLIDAY CLUB - Банско
Хотел EVELINA PALACE 4*- Банско
Хотел GARDENIA 4* – Банско
Хотел KATARINO SPA 4* - Банско-Разлог
КЕМПИНСКИ ГРАНД АРЕНА 5*****
Хотел LION 4* – Банско
Хотел LUCKY BANSKO 4* - Банско
Хотел MPM GUINNESS 4****+ - Банско
Хотел PERUN LODGE 4* - Банско
Хотел PIRIN 4* - Банско
PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5*****
Хотел BANSKO 4* - Банско
Хотел St. IVAN RILSKI 4* - Банско
Хотел STRAZHITE 4* - Банско
Хотел ASPEN GOLF SKI&SPA RESORT, 4*- Разлог / Банско
Хотел “GREEN LIFE SKI & SPA 4*„-Банско
Хотел “GREEN WOOD 4****” -Банско/Разлог
PIRIN GOLF HOTEL AND SPA 5*
Хотел St.GEORGE SKI&SPA 4* Банско
Хотел SUNRISE 4* - Банско
PIRIN PLACE 3* - Банско
Хотел APARTHOTEL COMFORT 3*
Хотел CASA KARINA 3*
Хотел APART HOTEL BELMONT 3*
Хотел ASEVA HOUSE 3*
Хотел ADEONA APARTHOTEL 3*
ALL SEASONS CLUB 4*
APARTHOTEL ASPEN 4*
ASTERA BANSKO 4*
GRAND HOTEL BANSKO 4*
GRAND ROYALE 4*
APART HOTEL GRAND MONTANA 3*
MARAYA 4*
MPM SPORT 4*
ORPHEY 4*
ROYAL HOTEL
VIHREN PALACE 4*
VIHREN VILLAS KATARINO 4*
APARTHOTEL FLORIMONT HEIGHTS
ICEBERG 3*
MURA 3*
ROYAL TOWERS 3*
RODINA 3*
RAZLOG 3*
APART HOTEL MOUNTVIEW LODGE 3*
MOUNTAIN ROMANCE 3*
MOUNTINE PARADISE III 4*
APART COMPLEX MOUNTAIN DREAM 4*
EVERGREEN APARTHOPTEL & SPA 3*
CHALET ELEGANT 3*
ELITSA 3*
DUMANOV 3*
APARTHOTEL COMFORT 3*
Terra Complex
APART HOTEL BELMONT 3*
ASEVA HOUSE 3*
Хотел Регнум 5* - Банско
Бања Банско- Аспа Вила
Хотел Зара 4*
Хотел WINSLOW ELEGANCE - Банско
Хотел WINSLOW HIGHLAND - Банско
Хотел WINSLOW INFINITY & SPA - Банско
Хотел MARTIN 3* - Банско
Хотел ELENA LODGE 3* - Банско
Хотел GLAZNE 4* - Банско
Хотел GRAND ROYALE 4* - Банско
Хотел SHATO 4* - Банско
Хотел TRINITY 4* - Банско
Хотел 3 MOUNTAINS 3* - Банско
Хотел BALKAN JEWEL 3* - Банско
Хотел ELIDA 3* - Банско
Хотел KRALEV DVOR 3* - Банско
Хотел Lazur 3* - Банско
Хотел LINA FAMILY HOTEL 3* - Банско
Хотел - OLYMP 3* - Банско
Expand Зима Боровец 2016/2017Зима Боровец 2016/2017
Expand Зима Пампорово 2016/2017Зима Пампорово 2016/2017
Хотел EVELINA PALACE 4*- Банско
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture


EVELINA PALACE 4*

01.12-22.12;

13.01-31.03

23.12-26.12;

03.01-12.01

27.12.-02.01

DBL STANDART / BB

20,9

26,4

47,3

SGL

29,7

37,4

82,5

DBL 1AD+1CH

31,35

39,6

70,95

DBL 1AD+2CH

41,8

52,8

94,6

DBL 2AD

41,8

52,8

94,6

DBL 2AD+1CH

41,8

52,8

94,6

DBL 3AD

56,43

71,28

127,71

STUDIO / BB

26,4

31,9

52,8

SGL

NO

NO

NO

STD 1AD+1CH

39,6

47,85

79,2

STD 1AD+2CH

52,8

63,8

105,6

STD 1AD+3CH

52,8

63,8

105,6

STD 2AD

52,8

63,8

105,6

STD 2AD+1CH

52,8

63,8

105,6

STD 2AD+2CH

52,8

63,8

105,6

STD 3AD

71,28

86,13

142,56

STD 3AD+1CH

71,28

86,13

142,56

Release periods:

7 days

10 days

28 days

Cancellation periods:

5 days

5 days

21 days

Cancellation penalty:

1st night

1st night

100% of booked stay

NO SHOW penalty:

2 nights

2 nights

100% of booked stay

Minimum stay:

-

-

3 nights

SUPPLEMENTS:

ADULT

CHILD 4-14

 

HB supplement

6,00 €

3,00

 

Christmas dinner / 25.12

25,00 €

15,00

 

New Year' Eve dinner

70,00 €

35,00

 

community tax

0,00 €

0,00

 

CHILDREN 4-14

* price including use of indoor swimming pool, sauna, fitness, WiFi and shuttle bus to first station

early booking:

15% till 31.10

 

10% till 30.11

day discounts:

6=5; 14=12 and derivatives for arrivals till 22.12, in period 13.01-30.01 and arrivals after 13.02

http://www.evelinapalace.eu

HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.