Хотел BANSKO SPA & HOLIDAYS 4* - Банско
Skip Navigation Links.
Collapse Зима Банско 2016/2017Зима Банско 2016/2017
MURITE CLUB HOTEL 4* - Банско
Хотел BANDERITSA 4* - Банско
Хотел BANSKO SPA & HOLIDAYS 4* - Банско
Хотел BELVEDERE HOLIDAY CLUB 4* - Банско
Хотел EMERALD 4* – Банско
REDENKA HOLIDAY CLUB - Банско
Хотел EVELINA PALACE 4*- Банско
Хотел GARDENIA 4* – Банско
Хотел KATARINO SPA 4* - Банско-Разлог
КЕМПИНСКИ ГРАНД АРЕНА 5*****
Хотел LION 4* – Банско
Хотел LUCKY BANSKO 4* - Банско
Хотел MPM GUINNESS 4****+ - Банско
Хотел PERUN LODGE 4* - Банско
Хотел PIRIN 4* - Банско
PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5*****
Хотел BANSKO 4* - Банско
Хотел St. IVAN RILSKI 4* - Банско
Хотел STRAZHITE 4* - Банско
Хотел ASPEN GOLF SKI&SPA RESORT, 4*- Разлог / Банско
Хотел “GREEN LIFE SKI & SPA 4*„-Банско
Хотел “GREEN WOOD 4****” -Банско/Разлог
PIRIN GOLF HOTEL AND SPA 5*
Хотел St.GEORGE SKI&SPA 4* Банско
Хотел SUNRISE 4* - Банско
PIRIN PLACE 3* - Банско
Хотел APARTHOTEL COMFORT 3*
Хотел CASA KARINA 3*
Хотел APART HOTEL BELMONT 3*
Хотел ASEVA HOUSE 3*
Хотел ADEONA APARTHOTEL 3*
ALL SEASONS CLUB 4*
APARTHOTEL ASPEN 4*
ASTERA BANSKO 4*
GRAND HOTEL BANSKO 4*
GRAND ROYALE 4*
APART HOTEL GRAND MONTANA 3*
MARAYA 4*
MPM SPORT 4*
ORPHEY 4*
ROYAL HOTEL
VIHREN PALACE 4*
VIHREN VILLAS KATARINO 4*
APARTHOTEL FLORIMONT HEIGHTS
ICEBERG 3*
MURA 3*
ROYAL TOWERS 3*
RODINA 3*
RAZLOG 3*
APART HOTEL MOUNTVIEW LODGE 3*
MOUNTAIN ROMANCE 3*
MOUNTINE PARADISE III 4*
APART COMPLEX MOUNTAIN DREAM 4*
EVERGREEN APARTHOPTEL & SPA 3*
CHALET ELEGANT 3*
ELITSA 3*
DUMANOV 3*
APARTHOTEL COMFORT 3*
Terra Complex
APART HOTEL BELMONT 3*
ASEVA HOUSE 3*
Хотел Регнум 5* - Банско
Бања Банско- Аспа Вила
Хотел Зара 4*
Хотел WINSLOW ELEGANCE - Банско
Хотел WINSLOW HIGHLAND - Банско
Хотел WINSLOW INFINITY & SPA - Банско
Хотел MARTIN 3* - Банско
Хотел ELENA LODGE 3* - Банско
Хотел GLAZNE 4* - Банско
Хотел GRAND ROYALE 4* - Банско
Хотел SHATO 4* - Банско
Хотел TRINITY 4* - Банско
Хотел 3 MOUNTAINS 3* - Банско
Хотел BALKAN JEWEL 3* - Банско
Хотел ELIDA 3* - Банско
Хотел KRALEV DVOR 3* - Банско
Хотел Lazur 3* - Банско
Хотел LINA FAMILY HOTEL 3* - Банско
Хотел - OLYMP 3* - Банско
Expand Зима Боровец 2016/2017Зима Боровец 2016/2017
Expand Зима Пампорово 2016/2017Зима Пампорово 2016/2017
Хотел BANSKO SPA & HOLIDAYS 4* - Банско
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No PictureBANSKO SPA & HOLIDAYS 4* - BANSKO
HALF BOARD / EUR A
01.12.2016
22.12.2016
B
23.12.2016
27.12.2016
C
28.12.2016
02.01.2017
D
03.01.2017
28.02.2017
A
01.03.2017
13.04.2017
MANSARD ROOM СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ ДО 30.11.2016
P.P.P.D.IN DOUBLE 19,8 29,7 51 26,95 19,8
DOUBLE [2ADL] 39,6 59 102 53,9 39,6
1 ADL +1 CHD (0-13,99) 39,6 59 102 53,9 39,6
STANDART
P.P.P.D.IN DOUBLE 20 30 53 27,5 20
DOUBLE [2ADL] 40,7 60,5 106,7 55 40,7
DOUBLE+EXTRA BED [1. ADL] 55 81,6 144 74,25 55
SINGLE [1ADL] 30,8 45 79,6 41,8 30,8
1 ADL +1 CHD (0-6,99) 30,8 45 79,6 41,8 30,8
1 ADL +1 CHD (7-13,99) 34,5 51 90,6 46,75 34,5
1 ADL +2 CHD (0-6,99) (0-6,99) 30,8 45 79,6 41,8 30,8
1 ADL +2 CHD (0-6,99) (7-13,99) 34,5 51 90,6 46,75 34,5
1 ADL +2 CHD (7-13,99) (7-13,99) 44,7 66,5 117 60,5 44,7
2 ADL +1 CHD (0-6,99) 40,7 60,5 106,7 55 40,7
2 ADL +1 CHD (7-13,99) 50,8 75,6 133 68,75 50,8
2 ADL +2 CHD (0-6,99) (0-6,99) 46,8 69,5 122,7 63,25 46,8
2 ADL +2 CHD (0-6,99) (7-13,99) 50,8 75,6 133 68,75 50,8
2 ADL +2 CHD (7-13,99) (7-13,99) 61 90,7 160 82,5 61
FAMILY ROOM
FAMILY ROOM [2ADL] 51,7 71,5 117,7 66 51,7
FAMILY ROOM+EXTRA BED [1. ADL] 69,7 96,5 158,8 89 69,7
2 ADL +3 CHD (0-6,99) (0-6,99) (0-6,99) 67 92,9 153 85,8 67
2 ADL +3 CHD (0-6,99) (0-6,99) (7-13,99) 72 100 164,7 92 72
2 ADL +3 CHD (0-6,99) (7-13,99) (7-13,99) 77,5 107 176,5 99 77,5
3 ADL +1 CHD (7-13,99) 82,7 114 188 105,6 82,7
3 ADL +2 CHD (0-6,99) (7-13,99) 82,7 114 188 105,6 82,7
APPARTMENT
APPARTMENT [2ADL] 66 86,9 132,5 80 66
APPARTMENT+EXTRA BED [1. ADL] 89 117 178,9 108 89
APPARTMENT+EXTRA BED [2. ADL] 112 147,7 225 136,5 112
2 ADL +1 CHD (0-6,99) 66 86,9 132 80 66
2 ADL +1 CHD (7-13,99) 82,5 108,6 165,6 100 82,5
2 ADL +2 CHD (0-6,99) (0-6,99) 75,9 99,9 152 92 75,9
2 ADL +2 CHD (0-6,99) (7-13,99) 82,5 108,6 165,6 100 82,5
2 ADL +2 CHD (7-13,99) (7-13,99) 99 130 198,8 120 99
3 ADL +1 CHD (0-6,99) 89 117 178,9 108 89
3 ADL +1 CHD (7-13,99) 105,6 139 212 128 105,6
ALL INCLUSIVE / EUR A
01.12.2016
22.12.2016
B
23.12.2016
27.12.2016
C
28.12.2016
02.01.2017
D
03.01.2017
28.02.2017
A
01.03.2017
13.04.2017
MANSARD ROOM
ALL INCLUSIVE-НЕ СЕ ПОСЛУЖУВА ЗА ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШИНОТ ПЕРИОД!
P.P.P.D.IN DOUBLE 23 35 30,8 23
DOUBLE [2ADL] 46 70 61,6 46
1 ADL +1 CHD (0-13,99) 46 70 61,6 46
STANDART
P.P.P.D.IN DOUBLE 23,7 35 31,6 23,7
DOUBLE [2ADL] 47,5 70,6 63 47,5
DOUBLE+EXTRA BED [1. ADL] 64 95 85,5 64
SINGLE [1ADL] 35 49,5 47 35
1 ADL +1 CHD (0-6,99) 35 49,5 47 35
1 ADL +1 CHD (7-13,99) 40 60 53,8 40
1 ADL +2 CHD (0-6,99) (0-6,99) 35 49,5 47 35
1 ADL +2 CHD (0-6,99) (7-13,99) 40 60 53,8 40
1 ADL +2 CHD (7-13,99) (7-13,99) 52 77,6 69,6 52
2 ADL +1 CHD (0-6,99) 47,5 70,6 63 47,5
2 ADL +1 CHD (7-13,99) 59 88 79 59
2 ADL +2 CHD (0-6,99) (0-6,99) 54,6 81 72,8 54,6
2 ADL +2 CHD (0-6,99) (7-13,99) 59 88 79 59
2 ADL +2 CHD (7-13,99) (7-13,99) 71 106 95 71
FAMILY ROOM
FAMILY ROOM [2ADL] 58,5 81,6 76,5 58,5
FAMILY ROOM+EXTRA BED [1. ADL] 79 110 103 79
2 ADL +3 CHD (0-6,99) (0-6,99) (0-6,99) 76 106 100 76
2 ADL +3 CHD (0-6,99) (0-6,99) (7-13,99) 81,9 114 107 81,9
2 ADL +3 CHD (0-6,99) (7-13,99) (7-13,99) 87,7 122 114,8 87,7
3 ADL +1 CHD (7-13,99) 93,6 130,5 122 93,6
3 ADL +2 CHD (0-6,99) (7-13,99) 93,6 130,5 122 93,6
APPARTMENT
APPARTMENT [2ADL] 74,8 97,9 91 74,8
APPARTMENT+EXTRA BED [1. ADL] 100,9 132 123 100,98
APPARTMENT+EXTRA BED [2. ADL] 127 166 155 127,16
2 ADL +1 CHD (0-6,99) 74,8 97,9 91 74,8
2 ADL +1 CHD (7-13,99) 93,5 122 114 93,5
2 ADL +2 CHD (0-6,99) (0-6,99) 86 112,5 104,95 86,02
2 ADL +2 CHD (0-6,99) (7-13,99) 93,5 122 114,125 93,5
2 ADL +2 CHD (7-13,99) (7-13,99) 112 146,8 136,95 112,2
3 ADL +1 CHD (0-6,99) 100,9 132 123,255 100,98
3 ADL +1 CHD (7-13,99) 119,6 156,6 146,08 119,68
RELEASE DAYS 10//7 17//14 28//21 14//10 10//7
ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.