Хотел BANDERITSA 4* - Банско
Skip Navigation Links.
Collapse Зима Банско 2016/2017Зима Банско 2016/2017
MURITE CLUB HOTEL 4* - Банско
Хотел BANDERITSA 4* - Банско
Хотел BANSKO SPA & HOLIDAYS 4* - Банско
Хотел BELVEDERE HOLIDAY CLUB 4* - Банско
Хотел EMERALD 4* – Банско
REDENKA HOLIDAY CLUB - Банско
Хотел EVELINA PALACE 4*- Банско
Хотел GARDENIA 4* – Банско
Хотел KATARINO SPA 4* - Банско-Разлог
КЕМПИНСКИ ГРАНД АРЕНА 5*****
Хотел LION 4* – Банско
Хотел LUCKY BANSKO 4* - Банско
Хотел MPM GUINNESS 4****+ - Банско
Хотел PERUN LODGE 4* - Банско
Хотел PIRIN 4* - Банско
PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT 5*****
Хотел BANSKO 4* - Банско
Хотел St. IVAN RILSKI 4* - Банско
Хотел STRAZHITE 4* - Банско
Хотел ASPEN GOLF SKI&SPA RESORT, 4*- Разлог / Банско
Хотел “GREEN LIFE SKI & SPA 4*„-Банско
Хотел “GREEN WOOD 4****” -Банско/Разлог
PIRIN GOLF HOTEL AND SPA 5*
Хотел St.GEORGE SKI&SPA 4* Банско
Хотел SUNRISE 4* - Банско
PIRIN PLACE 3* - Банско
Хотел APARTHOTEL COMFORT 3*
Хотел CASA KARINA 3*
Хотел APART HOTEL BELMONT 3*
Хотел ASEVA HOUSE 3*
Хотел ADEONA APARTHOTEL 3*
ALL SEASONS CLUB 4*
APARTHOTEL ASPEN 4*
ASTERA BANSKO 4*
GRAND HOTEL BANSKO 4*
GRAND ROYALE 4*
APART HOTEL GRAND MONTANA 3*
MARAYA 4*
MPM SPORT 4*
ORPHEY 4*
ROYAL HOTEL
VIHREN PALACE 4*
VIHREN VILLAS KATARINO 4*
APARTHOTEL FLORIMONT HEIGHTS
ICEBERG 3*
MURA 3*
ROYAL TOWERS 3*
RODINA 3*
RAZLOG 3*
APART HOTEL MOUNTVIEW LODGE 3*
MOUNTAIN ROMANCE 3*
MOUNTINE PARADISE III 4*
APART COMPLEX MOUNTAIN DREAM 4*
EVERGREEN APARTHOPTEL & SPA 3*
CHALET ELEGANT 3*
ELITSA 3*
DUMANOV 3*
APARTHOTEL COMFORT 3*
Terra Complex
APART HOTEL BELMONT 3*
ASEVA HOUSE 3*
Хотел Регнум 5* - Банско
Бања Банско- Аспа Вила
Хотел Зара 4*
Хотел WINSLOW ELEGANCE - Банско
Хотел WINSLOW HIGHLAND - Банско
Хотел WINSLOW INFINITY & SPA - Банско
Хотел MARTIN 3* - Банско
Хотел ELENA LODGE 3* - Банско
Хотел GLAZNE 4* - Банско
Хотел GRAND ROYALE 4* - Банско
Хотел SHATO 4* - Банско
Хотел TRINITY 4* - Банско
Хотел 3 MOUNTAINS 3* - Банско
Хотел BALKAN JEWEL 3* - Банско
Хотел ELIDA 3* - Банско
Хотел KRALEV DVOR 3* - Банско
Хотел Lazur 3* - Банско
Хотел LINA FAMILY HOTEL 3* - Банско
Хотел - OLYMP 3* - Банско
Expand Зима Боровец 2016/2017Зима Боровец 2016/2017
Expand Зима Пампорово 2016/2017Зима Пампорово 2016/2017
Хотел BANDERITSA 4* - Банско
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture
No Picture


BANDERITSA 4*

01.12-16.12; 14.01-17.02

17.12-27.12; 07.01-13.01

28.12-01.01

02.01-06.01

18.02-15.04

DBL STANDART A / HB

25,3

29,7

51,7

37,4

23,1

SGL

35,2

41,8

72,6

52,8

31,9

DBL 1AD+1CH

43,01

50,49

87,89

63,58

39,27

DBL 1AD+2CH

50,6

59,4

103,4

74,8

46,2

DBL 2AD

50,6

59,4

103,4

74,8

46,2

DBL 2AD+1CH

63,25

74,25

129,25

93,5

57,75

DBL 3AD

68,31

80,19

139,59

100,98

62,37

STUDIO STANDART B / HB

23,1

27,5

47,3

35,2

20,9

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

STD 1AD+1CH

46,2

55

94,6

70,4

41,8

STD 1AD+2CH

57,75

68,75

118,25

88

52,25

STD 1AD+3CH

69,3

82,5

141,9

105,6

62,7

STD 2AD

46,2

55

94,6

70,4

41,8

STD 2AD+1CH

57,75

68,75

118,25

88

52,25

STD 2AD+2CH

69,3

82,5

141,9

105,6

62,7

STD 3AD

62,37

74,25

127,71

95,04

56,43

ONE BEDROOM APP STANDART A / HB

25,3

29,7

51,7

37,4

23,1

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

75,9

89,1

155,1

112,2

69,3

APP 1AD+2CH

75,9

89,1

155,1

112,2

69,3

APP 1AD+3CH

75,9

89,1

155,1

112,2

69,3

APP 2AD

75,9

89,1

155,1

112,2

69,3

APP 2AD+1CH

75,9

89,1

155,1

112,2

69,3

APP 2AD+2CH

75,9

89,1

155,1

112,2

69,3

APP 3AD

75,9

89,1

155,1

112,2

69,3

APP 3AD+1CH

80,96

95,04

165,44

119,68

73,92

APP 4AD

86,02

100,98

175,78

127,16

78,54

ONE BEDROOM APP STANDART B / HB

23,1

27,5

47,3

35,2

20,9

SGL

NO

NO

NO

NO

NO

APP 1AD+1CH

69,3

82,5

141,9

105,6

62,7

APP 1AD+2CH

69,3

82,5

141,9

105,6

62,7

APP 1AD+3CH

69,3

82,5

141,9

105,6

62,7

APP 2AD

69,3

82,5

141,9

105,6

62,7

APP 2AD+1CH

69,3

82,5

141,9

105,6

62,7

APP 2AD+2CH

69,3

82,5

141,9

105,6

62,7

APP 3AD

69,3

82,5

141,9

105,6

62,7

APP 3AD+1CH

73,92

88

151,36

112,64

66,88

APP 4AD

78,54

93,5

160,82

119,68

71,06

Release periods

7 days

7 days

21 days

10 days

7 days

Cancellation periods

5 days

5 days

14 days

7 days

5 days

Cancellation penalty

1st night

1st night

100% of booked stay

1st night

1st night

NO SHOW penalty

2 nights

2 nights

100% of booked stay

2 nights

2 nights

Minimum stay

-

-

-

-

-

SUPPLEMENTS

ADULT

CHILD 4-13

     

Christmas' Eve dinner / 25.12

30,00 €

15,00

     

New Year' Eve dinner

66,00 €

33,00

     

community tax

0,00 €

0,00

   

CHILDREN 4-13

 

* price including use of indoor swimming pool, sauna, steam bath and shuttle bus to lift station

* max accommodation in studio/APP2 - 2+2

early bookings:

15 % till 31.10

 

10 % till 30.11

day discounts:

14=12; 6=5 and derivatives for stay till 27.12 and arrivals after 14.01

http://banderitsa.com/

HANDLING FEE: 1.00 EUR per person per day
In all hotes supplement for New Year and Christmas Eve dinner is obligatory.

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Има моментално присутни.