Контакт

 

Улица Никола Кљусев бр.3 
1000 Скопје Македонија


тел: +389 02/ 313 23 12

           +389 02/ 310 94 48   

        +389 02/ 312 15 31

        +389 02/ 312 15 30

        +389 02/ 312 87 77

        +389 02/ 312 87 76

моб: +389/78 653 581

         +389/79 294-485

e-mail:


[email protected]


 [email protected]

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

ПОН - ПЕТ ОД 09:00 ДО 20:00

САБ ОД 09:00 ДО 15:00

ПРЕБАРАЈ ПОНУДИ
Во Франција, на исток заграден со планинскиот масив Вогези, а на запад со Германија, се наоѓа регионот АЛЗАС. Историјата, пејсаѓот и културата на овој дел од Франција пленат со својата убавина, разновидност...
Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа.
Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, поврзан со копното со автопат. Лефкада спаѓа меѓу поголемите острови во Грција. Во насока север-југ е долг 35 километри, додека исток-запад, преку 15 километри.
Плоштадот Дам, Кралската палата и Споменикот на соединетите холандски провинции, Музејот на Мадам Тисо, Кулата Мунт, Пловечкиот цветен пазар, старата пицница Хајнекен, Новиот градски кварт...
Понуди на вашиот Е-Маил
Контакт

Улица."27 Март" бр.3
1000 Скопје Македонија

тел/факс: +389 02 / 3132312
тел: +389 02 / 3109448

e-mail:
[email protected]
[email protected]

Има моментално присутни.